طراح فرش اصفهانی گفت: نباید اجازه داد جایگاه طراحی نقوش اسلیمی در فرش ایرانی به خطر بیفتد، به همین جهت طراحان فرش باید نوآوری در کار خود را بالا ببرد تا جایگاه نقوش اسلیمی در فرش ایرانی به خطر نیفتد و همچنان در رأس باشد.
مهری هاتفی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: اصفهان دارای گنجینههای عظیم در زمینه فرش است که مقرر شده بود یک موزه فرش در اصفهان برای این کار در نظر گرفته شود که هنوز این امر محقق نشده است.
وی افزود: فرش ایرانی در دنیا جایگاه ویژهای دارد که این امر به دلیل دستباف بودن و همچنین استفاده از طرحها و نقوش سنتی و اسلیمی در آن است و به همین جهت هم در دنیا شهره شده است.
طراح فرش و پژوهشگر عرصه معماری و طراحی بیان کرد: در حال حاضر طراحی فرش به سمت مدرنیته کشیده شده است و از مفاهیم اسلیمی فاصله گرفته و به این شکل به مردم القا میشود.
وی با بیان اینکه، نباید اجازه داد جایگاه طراحی نقوش اسلیمی در فرش ایرانی به خطر بیفتد، گفت: طراحان فرش باید نوآوری در کار خود را بالا ببرند تا جایگاه نقوش اسلیمی در فرش ایرانی به خطر نیفتد و همچنان در رأس باشد.
هاتفی تصریح کرد: ذائقه مخاطبان نباید به سمت فرش غیر ایرانی کشیده شود و این وظیفه خطیر بر عهده طراحان فرش است که هم سلیقه مخاطب را در کار خود حفظ کنند و هم به حفظ اصول فرش ایرانی بپردازند.
وی در پایان اضافه کرد: اگر موزه فرش اصفهان راهاندازی شود تعاملات در این زمینه به خوبی و به سهولت انجام میشود، به همین جهت باید این کار به زودی انجام شود و طراحان فرش نیز بیش از گذشته نسبت به حفظ طرحهای ایرانی در فرش ایرانی متعصب باشند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…