Categories: اخبار نساجی

نبودن اجماع ملی از محدودیت های جذب سرمایه گذاری های خارجی است

 

مشاور رییس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران گفت: نبودن اجماع ملی برای انجام سرمایه گذاریهای خارجی و ابهام در تفسیر قوانین توسط برخی از دستگاه های اجرایی از محدودیت های جذب سرمایه گذاری ها در ایران است.

به گزارش ایرنا، محمد رضا رضوی روز یکشنبه در نشست تخصصی طرح ساماندهی سرمایه گذاری خارجی – طراحی راهبردها و مشوق ها افزود: اعمال برخی ملاحظات فنی و امنیتی نیز از مشکلات فرآوری جذب سرمایه گذاری های خارجی در ایران است.

وی تصریح کرد: به منظور کاهش محدودیت ها در انجام سرمایه گذاری های خارجی در کشور، باید ارایه معافیت های مالیاتی، مشوق های هدفمند و هوشمند و بهبود فضای کسب و کار در اقتصاد ملی مورد توجه جدی همه دست اندرکاران قرار گیرد.

رضوی تاکید کرد: دسترسی به منابع و بازار منطقه، افزایش حضور رقبا در بازار ایران، دسترسی به نیروی انسانی متخصص، ارتقای کارایی و تثبیت دارایی های استراتژیک کشور از مهم ترین ویژگی های سرمایه گذاری در بازار ایران است.

وی با اشاره به راهکارهای برخی از کشورهای جهان برای افزایش سرمایه گذاریهای خارجی، یادآور شد: چین با ارایه معافیت های مختلف و مشوق های قانونی توانست در سالهای اخیر حجم سرمایه گذاری های خارجی زیادی را جذب کند و بدون انجام این سرمایه گذاریها این کشور نمی توانست به این گستردگی نسبت به افزایش صادرات خود به کشورهای مختلف جهان اقدام کند.

مشاور رییس کل سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران با اشاره به نتایج بررسیهای تطبیقی در زمینه مشوق های سرمایه گذاری های خارجی در کشورهای چین، برزیل، ترکیه، هند، مصر، مالزی و قطر اظهار داشت: کشورهای یاد شده طی سالهای گذشته با ارایه مشوق های مورد نیاز و انجام اصلاحات در قوانین و مقررات به خوبی توانستند سرمایه گذاران را برای انجام سرمایه گذاری در این کشورها ترغیب کنند.

به گفته رضوی، جذب هرگونه سرمایه گذاری بسته به ویژگی های آن دارد و هر چه قوانین و مقررات سرمایه گذاری های خارجی را تسهیل کند، جذب سرمایه گذاریها بیشتر می شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

چالش‌های صنعت نساجی اروپا در میانه تحولات جهانی و منطقه‌ای

صنعت نساجی و ماشین‌آلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه…

1 روز ago

افزایش ۲۰ درصدی صادرات ماشین‌آلات نساجی ترکیه در ۱۰ ماهه اول ۲۰۲۴

رئیس انجمن صنعت‌گران ماشین‌آلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…

2 روز ago

رانت واردات ۷۵۰ میلیون دلار پارچه بی‌کیفیت با ارز نیما

سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…

3 روز ago

افزایش جایگاه برندهای پوشاک ترکیه در بازار جهانی پس از ۲۰۳۰

رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…

7 روز ago

هوش مصنوعی و آینده خرید فرش: وقتی فناوری به کمک سنت می‌آید

مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…

1 هفته ago

شماره ۹۱ مجله نساجی کهن ویژه نامه آذر ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…

2 هفته ago