وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت قول داد: نسبت ارزش افزوده این بخش به GDP در پایان دوره ۴ ساله وزارتش به ۴۵ درصد و متوسط رشد سالانه ارزش افزوده بخش صنعت و معدن به ۱۲ درصد برسد.
به گزارش مهر، محمدرضا نعمت زاده با اشاره به وابستگی اقتصاد کشور به تامین منابع درآمدی از خارج از کشور (افزایش واردات از ۴۳ میلیارد دلار در سال ۱۳۸۴ به حدود ۶۲ میلیارد دلار در سال ۱۳۹۰ ) و افزایش تراز بازرگانی منفی در بخش غیر نفتی، گفت: طبق برنامه های ارائه شده نسبت پوشش صادرات صنعتی و معدنی به واردات صنعتی و معدنی در پایان دوره ۴ ساله فعالیت دولت یازدهم به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
نامزد معرفی شده برای وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین از برنامه ریزی برای رسیدن به سهم ۴۵ درصدی نسبت صادرات صنعتی – معدنی به کل صادرات در پایان دوره ۴ ساله مسئولیت خبر داد و افزود: سهم صادرات محصولات با فناوری متوسط و بالا به صادرات صنعتی ومعدنی در پایان دوره به ۳۰ درصد خواهد رسید.
نعمت زاده از دیگر اهداف خود را در دوران مسئولیت را رساندن سرانه صادرات صنعتی به ۵۰۰ دلار و سهم صادرات صنعتی و معدنی به کل صادرات صنعتی جهان به ۳/. درصد اعلام کرد.
مشارکت برای رساندن رتبه فضای کسب و کار کشور به کمتر از ۱۰۰، جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در صنعت به رقم متوسط سالیانه ۸ میلیارد دلار، رشد سالانه نرخ بهره وری کل عوامل تولید به ۳ درصد، سهم ارزش افزوده صنعتی کشور در ارزش افزوده صنعتی جهان به ۴ درصد و رساندن سهم کالاهای با فناوری متوسط و بالا در ارزش افزوده صنعتی به ۴۰ درصد از دیگر اهداف برنامه نعمت زاده برای یک دوره ۴ ساله مدیریت در وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…