نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: تولیدکننده ایرانی نمی تواند با پوشاک قاچاق ترک و سایر کشورها که از قیمت پایینتری برخورداند رقابت کند.
بهرام شهریاری با اعلام اینکه متاسفانه کاهش قیمت لیر باعث شده شاهد افزایش حجم قابل توجهی از پوشاک و پارچههای ترک به بازار باشیم، گفت: در حال حاضر به صورت پیلهوری و روشهای دیگر حجم زیادی از پارچه و پوشاک وارد کشور میشود که این موضوع برای تولیدکنندگان داخلی نگران کننده است.
وی با بیان اینکه ما پیش از این نیازی به واردات پارچههای حلقوی نداشتیم، گفت: برخی از واحدهای تولیدی پوشاک برای مدیریت قیمت تمام شده اقدام به واردات پارچههای حلقوی می کنند که این موضوع خود به واحدهای تولیدی پارچه داخلی آسیب وارد کرده است.
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با تاکید بر اینکه تولیدکننده امروز نمیتواند با پوشاک قاچاق ترک و سایر کشورها رقابت کند، تصریح کرد: قیمت تمام شده آنها بسیار ارزانتر از پوشاک داخلی است از آن طرف تولیدکننده داخلی در تامین مواد اولیه نیز با چالشهای بسیاری روبروست اما نمیدانیم چرا دولت هیچ اقدامی برای مدیریت اوضاع انجام نمیدهد.
شهریاری اضافه کرد: در یک مقطعی بحث برخورد با پوشاک قاچاق و برندهای فاقد اصالت در کشور انجام شد اما این موضوع مقطعی بود و امروز شرایط بازار نشان میدهد برخورد زیادی با فروش و حضور برندهای فاقد اصالت صورت نمیگیرد.
وی با تاکید براینکه واحدهای تولیدی نخ مورد نیاز خود را به سختی وارد میکنند، تصریح کرد: با افزایش حجم قاچاق؛ تولیدکنندگان نگران بازار شب عید هستند و دولت باید برای حمایت از واحدهای تولیدی این بخش سیاست لازم را به کار گیرد در غیر این صورت واحدها مجبور به تعطیلی خواهند شد.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…