تورج ژوله روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای رونق فرش ایران نیازمند مدیرانی هستیم که به فرش به عنوان اثر هنری نگریسته و برنامه ریزی مناسب برای تولید آن داشته باشند.
وی گفت: مهم ترین وجه تمایز فرش ایرانی با فرش های کشورهایی همچون چین، هند و پاکستان این است که تولید کننده ایرانی به فرش به عنوان اثر هنری می نگرد ولی در بازارهای نوظهور، فرش به عنوان محصولی برای فروش و کسب سود اقتصادی تولید می شود.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که تفکر صرف اقتصادی برای فرش دستباف ایرانی بسیار مضر است.
این پژوهشگر فرش دستباف اظهار کرد: برای رقابت با کشورهای تولید کننده فرش انبوه نیازمند ارایه آثار هنری هستیم که اصالت طرح و رنگ و فرش ایرانی را حفظ کند.
ژوله با بیان اینکه هنرمند واقعی کسی است که اثری را خلق کند که طرح، رنگ، کیفیت و نوع بافت آن نظر مخاطبان مختلف را جذب کند تاکید کرد: آنچه قالی ایران را از سایر کشورها متمایز و ممتاز میسازد اصالت طرح ها، نقشههای تاریخی و سنتی آن است.
وی گفت: دنیا فرش ایرانی را می شناسد و ما نیز باید فرش خودمان و تنوع موجود در آن و داشته های قدیمی این هنرو صنعت را بشناسیم.
ژوله با اشاره به اینکه جغرافیای فرش ایران بسیار گسترده است افزود: برای بقای هنر فرش ایرانی نیازمند زمان و تربیت افرادی هستیم که به فرش به عنوان هنر بنگرند.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…