تورج ژوله روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برای رونق فرش ایران نیازمند مدیرانی هستیم که به فرش به عنوان اثر هنری نگریسته و برنامه ریزی مناسب برای تولید آن داشته باشند.
وی گفت: مهم ترین وجه تمایز فرش ایرانی با فرش های کشورهایی همچون چین، هند و پاکستان این است که تولید کننده ایرانی به فرش به عنوان اثر هنری می نگرد ولی در بازارهای نوظهور، فرش به عنوان محصولی برای فروش و کسب سود اقتصادی تولید می شود.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که تفکر صرف اقتصادی برای فرش دستباف ایرانی بسیار مضر است.
این پژوهشگر فرش دستباف اظهار کرد: برای رقابت با کشورهای تولید کننده فرش انبوه نیازمند ارایه آثار هنری هستیم که اصالت طرح و رنگ و فرش ایرانی را حفظ کند.
ژوله با بیان اینکه هنرمند واقعی کسی است که اثری را خلق کند که طرح، رنگ، کیفیت و نوع بافت آن نظر مخاطبان مختلف را جذب کند تاکید کرد: آنچه قالی ایران را از سایر کشورها متمایز و ممتاز میسازد اصالت طرح ها، نقشههای تاریخی و سنتی آن است.
وی گفت: دنیا فرش ایرانی را می شناسد و ما نیز باید فرش خودمان و تنوع موجود در آن و داشته های قدیمی این هنرو صنعت را بشناسیم.
ژوله با اشاره به اینکه جغرافیای فرش ایران بسیار گسترده است افزود: برای بقای هنر فرش ایرانی نیازمند زمان و تربیت افرادی هستیم که به فرش به عنوان هنر بنگرند.
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…