تجار و صنعتگران ایران و لبنان در تهران گرد هم می آیند
برگزاری همایش دور روزه معرفی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری ایران و لبنان در تهران، فرصت مجددی در سال جاری برای تداوم رایزنی های تجار و صنعتگران دو کشور به منظور توسعه همکاری ها است .
براساس اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان توسعه و تجارات ایران قرار است، هیاتی از تجار و صنعتگران لبنانی روز های ۲۳ و ۲۴ آبان ماه در تهران برای شرکت در همایش مذکور و نشست های جانبی آن حاضر شوند .
سفر اردیبهشت ماه سال جاری محمد رضا رحیمی معاون اول رئیس جمهوری به بیروت زمینه ساز آن بود که حجم مبادلات تجاری دو کشور از ۱۵۰ میلیون دلار به بیش از دو میلیارد دلار ارتقا یابد .
انتظار می رود نمایندگان حدود ۵۰۰ شرکت از دو کشور در فرصت دو روزه همایش مذکور ، جدیدترین راه های گسترش همکاری ها را مورد بررسی قرار دهند .
پیش از این ایرنا از بیروت گزارش داد، رئیس انجمن صنعتگران لبنان از حضور و مشارکت فعال اعضای این انجمن در همایش ˈمعرفی فرصت های تجاری ـ اقتصادی و سرمایه گذاری ایران و لبنانˈ در تهران خبر داده بود.
همچنین ˈغضنفر رکن آبادیˈ سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت روز سه شنبه با ˈنعمت افرمˈ رئیس انجمن صنعتگران لبنان ملاقات و از وی برای شرکت در همایش معرفی فرصت های تجاری – اقتصادی و سرمایه گذاری ایران و لبنان دعوت به عمل آورد .
افرم ، ضمن با اهمیت خواندن برگزاری نشست های مشترک میان تهران – بیروت ، گفت : این همایش ها در افزایش شناخت طرفین از یکدیگر نقش موثری دارد و حمایت خود و مجموعه انجمن صنعتگران لبنان را از این اقدام اعلام و مشارکت فعال این انجمن در همایش مذکور را مورد تاکید قرار داد.
ایران و لبنان پیشتر برای احداث سه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی، شش نیروگاه ۲۵ مگاواتی و انتقال برق کشورمان به این کشور از طریق عراق و سوریه به میزان ۵۰ مگاوات توافق کرده بودند.
از سوی دیگر مذاکراتی در خصوص اجرای ˈسد بلعا ˈ در لبنان با سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دلار توسط متخصصین و مهندسین ایرانی در لبنان صورت گرفته است .
سفیر ایران در لبنان ، آشنایی نزدیک تجار و فعالان اقتصادی دو کشور با یکدیگر و بازدید از امکانات و توانمندیهای اقتصادی ایران در زمینه های مختلف را از اهداف اصلی همایش یاد شده ، توصیف کرد .
کمیسیون عالی همکاری های مشترک دو کشور برای نخستین بار در اردیبهشت ماه سال جاری در سفر معاون اول رئیس جمهوری کشورمان به لبنان برگزار شد و با توافق ها و تفاهمنامه های مثبتی همراه بود.
همکاری های صنعتی و تجاری، نهایی شدن تجارت آزاد میان دو کشور و اعطای روادید در مبادی ورودی دو کشور به صورت رایگان و سریع به عنوان بخشی از دستاوردهای سفر مذکور ذکر شده است .
علاوه براین فروش داروهای ایرانی به لبنان، همکاری های گمرکی و بیمه ای، همکاری های امور فرهنگی و جوانان، استرداد مجرمین و انتقال محکومین هر دو طرف، آموزش برای طرح دولت الکترونیک و نیز همکاری در زمینه مبارزه با مواد مخدر از دیگر موضوعاتی بود که در سفر یادشده برای آنها تصمیم گیری شد .
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…