نمایشگاه هیم تکستایل به عنوان بزرگترین نمایشگاه منسوجات خانگی در جهان شناخته شده است اما این نمایشگاه در اقدامی جالب از سال گذشته اقدام به ایجاد بخش ویژه ای برای تولید کنندگان فرش ماشینی و دستباف نمود. برخی از کارشناسان صنعت نمایشگاهی این اقدام را به افت محسوس نمایشگاه دموتکس در سال های اخیر در بخش فرش ماشینی مرتبط می دانند.
این برنامه جاه طلبانه شرکت نمایشگاه های فرانکفورت یک گام بلند برای ایجاد پلتفورمی تازه در صنعت فرش و کفپوش جهانی است.
صنعت فرش جهان به سمت فرانکفورت در حال حرکت است. سالن جدید فرش در نمایشگاه Heimtextil اکنون دارای حدود ۱۰۰ تولید کننده و برند فرش است، این سالن میزبان بهترین های دنیاست که در خط مقدم آن، تامین کنندگان پیشرو در بازار بلژیک یکی از سنتی ترین کشورهای نساجی دارای کیفیت بالا در صنعت فرش قرار دارند.
برندهایی مانند فرش مرینوس ترکیه- اورینتال ویورز مصر- راگوله بلژیک، Universal XXI، Verbatex بزرگترین خردهفروش و تولیدکننده اسپانیا و انجمن بلژیکی Fedustria و …. در این نمایشگاه حضور دارند.
طرحهای جدید، محصولات پیشرو و روندهای اصلی صنعت، تمرکز سالن جدید فرش و کفپوش یعنی سالن ۵.۱ است که کاملاً رزرو شده است.
خانم بانو کپکچی، یکی از مدیران شرکت فرش مرینوس ترکیه، نمایشگاه هیم تکستایل را موفق ارزیابی می کند و بر این موضوع تاکید می کند: “به عنوان یکی از تولید کنندگان پیشرو فرش ماشینی در جهان، ما از پلتفرم های جدید با پتانسیل جدی استقبال می کنیم. Heimtextil در فرانکفورت از لحاظ تاریخی نامی شناخته شده برای فرش ماشینی بوده است. تمام گرایشهای رنگ و طرح بازار در اینجا ارائه شده است. بنابراین ما میتوانیم به طور ایدهآل به مشتریان فعلی و آینده خود نشان دهیم که قبلاً این روندها را شناسایی کردهایم و آنها را در محصولات جدید خود پیادهسازی کردهایم.”
شرکت معظم اورینتال ویورز مصر یکی از وزنه های مهم نمایشگاه است. آقای رشاد ابراهیم، مدیر صادرات زیرمجموعه OWG Mac Carpet، ارزش افزوده زیادی را برای بازدیدکنندگان تجاری هیم تکستایل پیش بینی می کند: “مفهوم حضور در هیم تکستایل برای ما به عنوان تولید کننده فرش ماشینی و همچنین برای خریداران بسیار خاص است. این به ما امکان می دهد کل طیف فرش خود را در یک مکان ارائه کنیم. این امر باعث میشود علاقهمندان بتوانند محصولات مختلف ما را با هم مقایسه کنند.”
علاوه بر محصولات جدید و توسعه محصول، شرکت های فرش و کفپوش به طور قابل توجهی در مفاهیم تولیدات پایدار و سبز سرمایه گذاری می کنند. بانو کپکچی از شرکت فرش مرینوس ترکیه گزارش می دهد: “فرش های ما بخشی از بطری های PET بازیافتی و بخشی از نخ های پلی استر بازیافتی خودمان ساخته می شوند. ما همچنین خطوط بسته بندی خود را به پلی کیسه های ساخته شده از مواد بازیافتی تغییر داده ایم و شروع به نصب سیستم های فتوولتائیک در انبارها و سالن های تولید خود کرده ایم تا ردپای کربن ما تا ۵۰ درصد کاهش یابد.”
در تمام کشورهای تولیدکننده، اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد در حال تبدیل شدن به کانون توجه صنعت است و تعداد فزاینده ای از شرکت ها استراتژی های پایداری خود را با آنها همسو می کنند. رشاد ابراهیم از گروه اورینتال ویورز توضیح می دهد: “محصولات ما به دلیل کیفیت بالا، طراحی زیبا و قیمت های رقابتی شناخته شده اند. ما به شیوه های تولید پایدار متعهد هستیم و فقط از مواد سازگار با محیط زیست استفاده می کنیم. به عنوان مثال، برای ترویج “الگوهای مصرف و تولید پایدار”، این شرکت اقدامات متعددی از جمله مدیریت موثر زباله بر اساس اصل ۳R (کاهش-استفاده مجدد-بازیافت) را اجرا کرده است. ”
هند کشور مورد توجه در زمینه فرش دستباف است. تنوع صنایع دستی هند، تمرکز بر پایداری و مسئولیت اجتماعی را نیز منعکس می کند. در سال ۲۰۲۴، شرکت هایی از جمله Heritage Overseas، Mittal International، The Rug Republic، Vini Decor، Rugs Inc، Rugs in Style و انجمن هندی شورای ارتقای صادرات فرش در نمایشگاه هیم تکستایل حضور جدی خواهند داشت. بسیاری از اسامی شناخته شده هندی را نیز می توان در میان تولیدکنندگان فرش و کف پوش یافت که عبارتند از Classic Coir Factory، Floor Decor، Fiber World و Tufko International.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…