اخبار نساجی

واردات لباس زیر آمریکا در نیمه اول سال ۲۰۲۱

ترجمه : نوشین امیر شیرزاد – تحریریه مجله نساجی کهن

واردات لباس زیر آمریکا در نیمه اول سال ۲۰۲۱ با ۷/۵۲ درصد افزایش به ۲/۰۱ میلیارد دلار رسید

طبق گزارش Apparel Resources، واردات لباس زیر آمریکا از ۱/۸۶ میلیارد دلار در نیمه اول سال ۲۰۱۹  با۷ درصد افزایش به ۲/۰۱ میلیارد دلار در نیمه اول سال ۲۰۲۱ رسید.

در مقایسه با نیمه اول سال ۲۰۲۰، ارزش واردات در ایالات متحده ۷۰/۹۶ درصد افزایش یافته است که نشان می‌دهد بازار لباس زیر این کشور در حال گسترش است. در مجموع واردات لباس زیر آمریکا، مشارکت هند با ۹ درصد افزایش به ۱۷۶/۷۰ میلیون دلار رسیده است.

با توجه به IBIS World، انتظار می‌رود که بازار لباس‌های زیر زنانه در ایالات متحده تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۴/۴ درصد افزایش یابد، زیرا تغییر سبک زندگی مصرف‌کنندگان زن آمریکایی منجر به هزینه‌های بیشتر برای تناسب اندام و لوازم جانبی مرتبط می‌شود که رشد صنعت را تقویت کرده است.

واردات گن‌های ایالات متحده در نیمه اول سال ۲۰۲۱، با ۱۱/۷۰ درصد افزایش به ۱/۳۷ میلیارد دلار در مقایسه با ۱/۲۳ میلیارد دلار در نیمه اول سال ۲۰۱۹ رسیده است. انتظار می‌رود در دسترس بودن طیف گسترده‌ای از لباس‌های زیر، از جمله کرست، گن و شورت‌، رشد بازار ایالات متحده را در ماه‌های آینده بیش از پیش افزایش دهد.

در نیمه اول سال ۲۰۲۱، هند ۲۱/۶۵ میلیون دلار لباس زیر به ایالات متحده عرضه کرده که نسبت به ۴۱/۵۳ میلیون دلار در سال ۲۰۱۹، کاهش چشمگیر ۴۷/۸۷ درصدی داشته است.

در نیمه اول سال ۲۰۲۱، ایالات متحده در واردات پوشاک بچگانه از میزان واردات پیش از همه‌گیری ویروس کرونا، ۱/۱۰ میلیارد دلار پیشی گرفته که ۴/۸۹ درصد از ۱/۰۵ میلیارد دلار در نیمه اول سال ۲۰۱۹ بیشتر بوده است.

این افزایش با محبوبیت فزاینده خرید بازگشت به مدرسه در ایالات متحده مرتبط است. پیش از این، این رشد به پوشاک خریداری شده توسط والدین برای کلاس‌های مجازی فرزندانشان نسبت داده می‌شد.

در نیمه اول سال جاری، واردات لباس شب به ۸۷۰ میلیون دلار رسیده است که نسبت به میزان ۶۲۸ میلیون دلاری سال قبل، ۳۸ درصد افزایش یافته است. از نیمه اول سال ۲۰۱۹ تا نیمه اول سال ۲۰۲۰، واردات لباس مجلسی با ۷/۳۰ درصد افزایش به ۲۸۵ میلیون دلار رسیده است. در نیمه اول سال ۲۰۲۱، ارزش صادرات لباس‌های مجلسی هند به ایالات متحده، ۳/۳۷ میلیون دلار و ۱۰ درصد کمتر از نیمه اول سال ۲۰۱۹ بوده است.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

3 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

4 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

5 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

5 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago