Categories: اخبار نساجی

واگذاری۳۷هزار میلیارد ریال سهم دولتی در۱۰ ماه امسال

کارنامه خصوصی سازی اعلام شد؛

کارنامه سازمان خصوصی سازی از ابتدای سال تا پایان دیماه نشان می‌دهد که این سازمان ۳۷ هزار و۴۱۰ میلیارد ریال سهم دولتی را به وکالت از۱۶ شرکت مادر تخصصی واگذار کرده است.

به گزارش ایسنا، کارنامه۱۰ ماهه سازمان خصوصی سازی بیانگر این مطلب است که این سازمان ۳۷ هزار و۴۱۰ میلیارد و ۱۹۲ میلیون ریال سهم ۶۱ شرکت دولتی را به وکالت از سوی ۱۶ شرکت مادر تخصصی از طریق بورس، مزایده، فرابورس و مذاکره به غیردولتی‌ها فروخته است.

بر اساس این گزارش، رتبه اول واگذاری‌های این مدت را شرکت مادر تخصصی توانیر با۱۴ هزار و۹۲۸ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ریال، رتبه دوم را شرکت مادر تخصصی وزارت امور اقتصادی و دارایی با ۸ هزار و ۲۸۳ میلیارد و ۱۵ میلیون ریال و رتبه سوم را شرکت مادر تخصصی ملی نفت ایران با ۷ هزار و ۴۲۷ میلیارد و۸۰۹ میلیون ریال در اختیار دارند.

شرکت مادر تخصصی ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران هم با ۳ هزار و ۸۱۱ میلیارد و ۷۸۱ میلیون ریال، شرکت مادر تخصصی سازمان میراث فرهنگی و توسعه گردشگری ایران با یک هزار و ۲۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال، شرکت مادر تخصصی ملی صنایع پتروشیمی با ۸۸۳ میلیارد و ۷۴۹ میلیون ریال و شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با۴۳۰ میلیارد و ۶۱۹ میلیون ریال در رتبه های چهارم تا هفتم جدول واگذاری‌های۱۰ ماهه امسال قرار دارند.

در رتبه هشتم این جدول هم شرکت مادر تخصصی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با ۴۲۵ میلیارد و ۵۷ میلیون ریال، رتبه نهم شرکت مادر تخصصی راه آهن جمهوری اسلامی با ۴۴ میلیارد و۳۵۴ میلیون ریال، رتبه دهم شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با ۴۱ میلیارد و۳۲۱ میلیون ریال و رتبه یازدهم شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران با۳۰ میلیارد و۱۱۹ میلیون ریال قرار گرفته‌اند.

بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، همچنین شرکت مادر تخصصی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با۲۳ میلیارد و۷۷۴ میلیون ریال، شرکت مادر تخصصی مدیریت منابع آب با ۹ میلیارد و ۶۱۵ میلیون ریال و شرکت مادر تخصصی هواپیمایی ج.ا.ایران با ۳ میلیارد و ۶۰۸ میلیون ریال در رتبه های بعدی واگذاریهای ۱۰ ماهه سازمان خصوصی سازی جای دارند.

شرکت مادر تخصصی سازمان خصوصی سازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هم به ترتیب با ۵۷ میلیون ریال و۴۴ میلیون ریال در رده‌های پانزده و شانزدهم این رده‌بندی دیده می شوند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس هانوفر و تاثیرات آن بر نمایشگاه فرش استانبول

عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس هانوفر در بخش فرش های ماشینی می‌تواند تأثیرات قابل توجهی بر…

1 ساعت ago

پنبه: چالش خرید تضمینی و آینده کشاورزی در ایران

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…

23 ساعت ago

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…

3 روز ago

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

5 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

1 هفته ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

1 هفته ago