پوشاک هم مشمول خدمات پس از فروش می‌شود/ قاچاق پوشاک ۳ برابر تولید است

 

رییس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با تاکید بر این‌که در هیچ جای دنیا قیمت‌گذاری در حوزه پوشاک وجود ندارد، از دستور کار بودن قوانین مرتبط با خدمات پس از فروش پوشاک خبر داد و گفت: سه برابر تولید قانونی در حوزه پوشاک، قاچاق انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا ابوالقاسم شیرازی با بیان اینکه حوزه پوشاک قیمت‌گذاری ندارد، تاکید کرد: هر جا که نظام قیمت گذاری باشد نتیجه خوبی عایدمان نشده و تجربه این موضوع را ثابت کرده است.

وی افزود: حدود ۱۷ هزار واحد عرضه کننده پوشاک در تهران فعالیت می‌کنند و بازرسان اتحادیه نیز اقدامات نظارتی لازم را بر روند فعالیت واحدهای صنفی انجام می‌دهند.

شیرازی اظهار کرد: به دنبال قانون مشتری‌مداری هستیم و بهترین کارشناس، مصرف‌کننده است؛ بنابراین به اعضای صنف آموزش‌های لازم را در همه زمینه‌ها و از جمله بحث تکریم ارباب رجوع داده می‌شود.

قیمت‌گذاری و تعیین سود برای پوشاک اشتباه است

رییس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با بیان اینکه باید پارچه، دوخت و مدل آن از لحاظ قیمت گذاری به روز و جدید باشد، تاکید کرد: قیمت گذاری و تعیین سود برای پوشاک اشتباه است. چون بازار و فراوانی کار در رقابت باید قیمت را تعیین کند و با توجه به تنوع کالایی که در این حوزه وجود دارد، مشتری باید انتخاب‌کننده باشد.

وی اظهار کرد: محل قرارگیری مغازه و سرقفلی آن‌ها نیز منجر به تغییر نرخ‌ شده و همین موضوع با توجه به هزینه‌های متفاوتی که برای مغازه‌دار دارد، تغییر قیمت را به دنبال خواهد داشت.

باید سرمنشأ ورود غیر قانونی پوشاک گرفته شود

شیرازی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر این‌که ریسک برای تولیدکنندگان این بخش زیاد است، تاکید کرد: باید سرمنشأ ورود غیر قانونی پوشاک گرفته شود چون تعرفه پوشاک بالاست و این درحالی است که همین تعرفه بالا باعث شده که کالا به صورت غیر قانونی وارد کشور شود و این موضوع به تولید لطمه می‌زند. چون کالایی بی‌کیفیت وارد کشور شده و ارزان به دست مصرف کننده می رسد.

تعرفه بالای پوشاک نتیجه معکوس داشته است

وی در عین حال تصریح کرد: حدود ۱۰ سالی است که تعرفه واردات پوشاک بالاست و بالا بودن تعرفه به دلیل حمایت از تولیدکننده مطرح شده ولی نتیجه آن عکس بوده است.

شیرازی در ادامه گفت: باید کار کارشناسی در این زمینه صورت گیرد و تعرفه گمرکی حوزه پوشاک نظام مند شود که این باعث می شود واردکنندگان قانونی فعال شوند و نسبت به ورود قانونی پوشاک اقدام کنند.

به اعتقاد رییس اتحادیه تولید‌کنندگان و فروشندگان پوشاک تهران تعرفه بالا باعث شده هر فرد غیر تخصصی واردات غیر قانونی را در حوزه پوشاک انجام دهد و این در حالی است اگر تعرفه‌ها قانونمند شوند، همه واردکنندگان قانونی مشخص شوند.

به گفته وی افزود: سه برابر تولید قانونی در حوزه پوشاک، قاچاق انجام می‌شود که این امر به دلیل بالا بودن تعرقفه واردات پوشاک است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

3 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

6 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، ‌نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…

7 روز ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

7 روز ago

کاربرد فرآیندهای تحت خلا در صنعت نساجی

فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزه‌ها عبارتند…

1 هفته ago

ترکیه رتبه دوم را در صنعت منسوجات خانگی خوشخواب به دست آورد.

صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامین‌کننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…

1 هفته ago