سخنگوی مرکز مبادلات دارندگان و متقاضیان ارز از پرداخت ارز مرجع به بیماران عازم خارج و دارای تاییدیه شورای عالی پزشکی خبر داد و گفت: به دانشجویان بورسیه مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت هم ارز با نرخ مرجع ۱۲۲۶۰ ریال پرداخت میشود.
به گزارش مهر، صمد کریمی افزود: زائران حج تمتع هم ارز با نرخ مرجع دریافت می کنند.
وی درباره فعالیت این مرکز و کارایی آن گفت: به تدریج دامنه عرضه ارز در این مرکز افزایش می یابد و دارندگان ارز برای فروش ارز خود با نرخ مبادله ای می توانند به شعب ارزی بانک ها مراجعه کنند.
کریمی گفت: بانک های کشور می توانند برای خرید و فروش ارز به نرخ مبادله ای و غیرمرجع اقدام کنند و کسانی که ارز به صورت اسکناس دارند می توانند ارز خود را به بانک بفروشند و در مقابل بانکها هم برای متقاضیان ارز خدمات ، درمان و ارز مسافرتی می توانند با این نرخ بفروشند.
در مرکز مبادلات ارز به هیچ وجه خرید و فروش اسکناس نداریم بلکه از دیگر ابزارهای هدایت عرضه وتقاضا و مدیریت آن مانند حواله ، برات و ال سی استفاده می کنیم.
سخنگوی مرکز مبادلات دارندگان و متقاضیان ارز افزود: نرخ ارز مبادله ای (غیر مرجع) با تلاش کارشناسان بانک مرکزی و جمع آوری اطلاعات دقیق از خرید و فروش واقعی ارز (نه نرخ هایی که در برخی سایت ها درج می شود) استخراج می شود و میانگین موزون نرخ های یک روز بازار است و با نرخ دو درصد ارزان تر مبنای داد و ستاد در مرکز مبادلات ارزی قرار می گیرد.
کریمی گفت: با رفع چالشهای این طرح و آسیب شناسی آن و همچنین با ورود سایر عرضه کنندگان مانند صندوق توسعه ملی و صادر کنندگان کالاهای غیر نفتی و دیگر برنامه ها در آینده شاهد تامین منابع ارزی بیشتری در این بازار خواهیم بود.
وی تصریح کرد: نباید خیلی نگران نوسان کوتاه مدت باشیم و حتما گسترش فعالیت این مرکز همراه با تقویت عرضه به ایجاد تعادل در بازار ارز کمک خواهد کرد.
سخنگوی مرکز مبادلات ارزی گفت: وارد کنندگان کالا و خدمت برای گروه های ۳ تا ۵ که ثبت سفارش کرده اند و عمدتا کالاهای مواد اولیه، سرمایه ای و واسطه ای است، می توانند برای انجام مراحل دریافت ارز به بانک های عامل و شعب ارزی در تهران و شهرستان ها مراجعه کنند و برای گروه های کالایی ۱و ۲ همچنان ارز مرجع با نرخ ۱۲۲۶ ادامه دارد.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…