کاربرد فناوری نانو در نساجی
رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به ارزش اقتصادی صنعت نساجی افزود: آمارها نشان می دهد تجارت بین المللی در زمینه محصولات نهایی صنعت نساجی و ماشین آلات مربوط به آن ۴۰۰ میلیارد دلار است که تا ۵ سال آینده به ۸۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
رهایی به کاربرد فناوری نانو در تولید پارچه های ضد باکتری و هوشمند پرداخت و تصریح کرد: اگر امروز با برنامه جامع وارد این عرصه نشویم، دنیا توقف نخواهد کرد و در سالهای آینده تنها مصرف کننده این محصولات خواهیم بود
رئیس دانشگاه امیر کبیر تاکید کرد: اگر ما توانستیم در صنایعی چون هوافضا، نانو و هسته ای پیشرفت کنیم، قادر خواهیم بود با خیزش بزرگ، عقب ماندگی های خود را در زمینه صنایع نساجی جبران کنیم.
به گزارش مهر، اولین همایش ملی فناوری ها و فرآیندهای ریسندگی و بافندگی امروز با حضور معاون وزیر صنایع و معادن و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد. دکتر موسوی شوشتری دبیر این همایش طرح مشکلات عمومی صنعت نساجی از دیدگاه علمی، آشنایی با آخرین تحولات و نوآوری ها و فناوریها در صنعت نساجی به ویژه ریسندگی و بافندگی، ارتقای کیفیت و بهره وری در این صنعت، بررسی وضعیت سرمایه گذاری و توسعه صنعت نساجی، مطالعه و مرور وضعیت نسبی و تعامل موثر صنعت و دانشگاه را از اهداف مهم برگزاری همایش عنوان کرد.
به گفته وی، مقالات ارائه شده در همایش ملی فناوری ها و فرآیندهای صنعت نساجی در زمینه فناوری ها و فرآیندهای ریسندگی و بافندگی، ارزیابی خواص و کنترل کیفیت در صنایع ریسندگی و بافندگی، بررسی ظرفیت های سرمایه گذاری، مزیت های نسبی و توسعه نساجی ارائه خواهد شد.