Categories: اخبار نساجی

گزارش صندوق بین المللی پول منطبق با واقعیت های جامعه نیست

 

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به گزارش اخیر صندوق بین المللی پول و موضوع یارانه در ایران، گفت: آمارهای جهانی و اینگونه صندوق ها در اکثر مواقع واقعیت ها را منعکس نمی کنند لذا نباید خیلی به آنها توجه کرد.

محمدحسن صرافی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: اینکه می گویند ثروتمندان در ایران بیشتر یارانه می گیرند، درست است اما این افراد بیشتر هم خرج می کنند و مالیات و عوارض بیشتری هم به دولت یا شهرداری می پردازند.

وی خاطرنشان کرد: در دنیا آمارها ابزاری برای برنامه ریزی به شمار می روند اما متاسفانه آمار در ایران ابزاری توجیهی است که مثلا اگر دولت اقدام خاصی بخواهد انجام دهد یک پشتوانه آماری بین المللی هم داشته باشد.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه اینگونه آمارها جهت دار هستند، ادامه داد: به عنوان مثال وقتی شخصی دو ماشین داشته باشد، هرچند بیشتر از یارانه های انرژی استفاده می کند اما به همان اندازه هم خرج و مالیات و عوارض پرداخت می کند.

صرافی زاده با بیان اینکه ثروتمندان تمایلی به استفاده از خدمات دولتی ندارند، گفت: مساله مهم دیگر وجود نوعی پنهان کاری در ظاهر و باطن افراد است که تشخیص ثروتمند و فقیر را در این آمارها مشکل می کند.

وی تصریح کرد: از آنجا که فقرا بیشتر مورد عنایت قرار می گیرند اکثر افراد سعی می کنند که هویت و ثروت واقعی خود را آشکار نکنند تا دلسوزی ها را هم از دست ندهند بنابراین در این مورد نیز تشخیص فقیر و ثروتمند کار دشواری است و آمارهای موجود منطبق با واقعیت های یک جامعه بخصوص در ایران نیستند.

گفتنی است؛ پیش از این صندوق بین المللی پول در گزارشی از وضعیت اقتصادی ایران و موضوع دادن یارانه اعلام کرد که ۲۰درصد ثروتمند جامعه، پنج برابر ۲۰درصد فقیر جامعه یارانه انرژی و کمی بیشتر از این گروه، یارانه مواد غذایی می گیرد.

براساس آمارهای ارائه شده از سوی صندوق بین المللی پول، توزیع یارانه انرژی و مواد غذایی در ایران به شکلی نامتوازن انجام می گیرد.

براساس این گزارش، در حالی که اقشار فقیر و کم درآمد باید بیشترین بهره را از یارانه های اختصاص داده شده ببرند این اقشار پردرآمد و ثروتمند جامعه هستند که سهم بیشتری را از یارانه های اعطایی دولت به خود اختصاص می دهند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ترکیه و جهش صادرات فرش به ۱۸۳ کشور

ترکیه طی ۶ ماه به ۱۸۳ کشور و منطقه آزاد فرش صادر کرد؛ آمریکا و…

1 روز ago

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

4 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

1 هفته ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

1 هفته ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

1 هفته ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

1 هفته ago