حدودا ۷۰ درصد نمایشگاه فرش دبی را شرکت های ایرانی تشکیل می دهند و همبستگی زیادی بین شرکت های ایرانی وجود دارد که این خود یک مزیت محسوب میشود.
بسیاری از کشورها صرفا توجهشان به سوی فرش ایرانی هست و این نمایشگاه یک فرصت استثنایی است که از تمامی این کشورها در دبی بازدید کننده داشته باشیم.
همچنین رقابت هم مانند سایر نمایشگاه هایی که ترک ها حضور داشتند نیست و از این جهت به نظر میرسد که نمایشگاه تخصصی تری داشته باشیم و مشتریانی که صرفا به دنبال فرش ایرانی هستند در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از طرف دیگر امارات به عنوان هاب منطقه محسوب میشود.
بسیاری از کشورهای اطراف و کشورهای بزرگ مسلمان که فرش زیاد مصرف دارند مانند عربستان، عمان، قطر، بحرین و همچنین کشورهای حوزهCIS مانند ازبکستان، تاجیکستان یا حتی کشوری مانند هند که مراودات بسیار خوبی با امارات دارد، در این منطقه آفیس دارند و انتظار میرود که حضور پررنگی در نمایشگاه داشته باشند. امارات به دلیل دسترسی آسان و هاب بودن، تعداد پروازهای زیادی به تمامی مناطق دارد و بسیاری از بازدید کنندگانی که در نمایشگاه ترکیه حضور نداشتند، در نمایشگاه دبی حضور پیدا می کنند.
شرکت های ایرانی در زمینه فرش کلاسیک و سنتی مزیت رقابتی نسبت به ترک ها دارند و پتانسیل بسیار بالایی در این زمینه به شرط نوآوری دارند، مخصوصا برای فرش ابریشمی که سهم خوبی را در بازار رقابتی منطقه پیدا کرده است و پتانسیل بالایی برای فروش دارد.
فرش های دستباف ایرانی مزیت رقابتی چندانی در بازار ندارند زیرا اختلاف قیمت بالایی با کشورهایی مانند هند، پاکستان و حتی چین در این زمینه دارند و این کشورها تولیدات خوبی را با قیمت کمتر به بازار عرضه می کنند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…