‎بی توجهی تولیدکنندگان ایرانی به نیاز مشتری

اکونیوز:مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن وتجارت گفت: تولیدکنندگان ایرانی در طراحی و مد توجهی به نیاز مشتری ندارند و از دلایل این امر شاید نبود دوزندگی های بزرگ در کشور باشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، از شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت، گلنار نصرالهی در نشست برگزاری سلسله کلاس های آموزشی انجمن طراحان لباس و پارچه ایران، افزود: توسعه هنر – صنعت مد و طراحی، نیازی به گسترش صنعت پوشاک ندارد، بلکه مد و طراحی باید پیشگام این صنعت حرکت کند.

وی، برنامه ایجاد شهرک پوشاک از سوی این وزارتخانه را یادآور شد و گفت: تاسیس مدارس مد در این شهرک پیش بینی شده و اکنون باید طراحان مورد نیاز تربیت و تحت تعلیم قرار گیرند.

نصرالهی خاطرنشان ساخت: صنعت مد و طراحی زمانی پیشرفت می کند که یکایک صنعتگران به این موضوع اشراف داشته باشند و اکنون که جمهوری اسلامی در معرض رقابت شدید با رقبای خارجی قرار دارد، توسعه صنعت پوشاک باید به صورت صنعتی انجام شود.

به گفته وی، برپایی کلاس های مکمل آموزشی از سوی انجمن طراحان لباس و پارچه ایران در کنار کلاس های تخصصی رشته های دانشگاهی، از لحاظ کاربردی موثرتر است.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنع اظهار داشت: همفکری انجمن ها و تشکل های مربوطه در این زمینه به ارتقای صنعت نساجی و پوشاک کمک شایانی خواهد کرد و برای بهره گیری از ارزش افزوده بالای این صنعت و ارتباط با مسائل فرهنگی کشور باید از توانمندی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز استفاده شود.

وی تصریح کرد: چنانچه نتوانیم توانایی های صنعت پوشاک را به مخاطب منتقل کنیم، این امر ناشی از ضعف اتحادیه ها و تشکل های مربوطه است.

«صدیقه پاک بین» دبیر انجمن طراحان لباس و پارچه ایران نیز در این نشست گفت: نخستین دوره کلاس های آموزشی برای اولین بار با کمک استادان دانشگاه koefia ایتالیا برگزار می شود.

وی، هدف از برگزاری اینگونه کلاس ها را ارتقای مهارت های طراحی و ارتباط طراحان با دانش روز دنیا بیان کرد و افزود: دوره یاد شده ۱۵ روزه و در بخش های مولاژ و طراحی لباس برگزار می شود؛ برای دوخت صنعتی نیز در تدارک دعوت از استادان صاحب نام خارجی هستیم که باید در بخش طراحی و الگو سازی تحولی ایجاد شود.

براساس گزارش اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک، صنایع پوشاک و نساجی در ایران ۲۵ هزار میلیارد تومان بازار داشته که ۱۷ هزار میلیارد تومان آن مربوط به پوشاک و بقیه به پارچه و فرش اختصاص دارد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

گزارش صنعت نساجی و پوشاک ترکیه

نویسنده: دکترکامران داوری نیکو رایزن بازرگانی ایران در ترکیه آشنایی با صنعت نساجی و پوشاک…

2 روز ago

نمایشگاه فرش قازی آنتپ ۲۰۲۴: رویدادی موفق با چشم‌اندازهای امیدوارکننده برای آینده

گروه نمایشگاهی TÜYAP با همکاری اتاق بازرگانی قازی انتپ، نمایشگاه فرش قازی انتپ 2024 را…

6 روز ago

تمایز محصول استراتژی‌های کلیدی برای موفقیت در بازار رقابتی

تمایز محصول به یک استراتژی بازاریابی اشاره دارد که یک محصول را جذاب و متفاوت…

6 روز ago

شماره ۸۶ مجله نساجی کهن ویژه نامه تیرماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: شرکت معتمد تکس فهرست مطالب شماره 86 مجله نساجی کهن نمایشگاه اصفهان:…

7 روز ago

انتخاب هیات رییسه جدید اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران (ویدیو)

انتخاب هیات رییسه و بررسی مسائل مهم صادرات روز دوشنبه اول مرداد ماه ۱۴۰۳ پنجاهُ…

7 روز ago

ریچارد آرکرایت پیشگام انقلاب صنعتی و پدر سیستم کارخانه‌های مدرن

ریچارد آرک‌رایت: پدر سیستم کارخانه های صنعتی مدرن ریچارد آرکرایت بود. او که یک مرد…

7 روز ago