قائم مقام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به کاهش ۵.۳ میلیارد دلاری مصرف سوخت مایع ایران با اجرای قانون هدفمندی یارانهها اعلام کرد: اگر بنزین سهمیهبندی نمیشد مصرف این فرآورده نفتی از مرز ۱۲۰ میلیون لیتر در روز عبور می کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سید ناصر سجادی امروز در دومین کنفرانس مدیریت و بهینه سازی انرژی با اشاره به صرفه جویی ۵.۳ میلیارد دلاری مصرف فرآوردههای مختلف نفتی ایران با اجرای مرحله نخست قانون هدفمندی یارانهها، گفت: در مجموع در ۱۱ ماه نخست اجرای این قانون در مصرف ال.پی.جی کشور حدود ۲۰۰ میلیون لیتر صرفه جویی حاصل شده است.
قائم مقام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به کاهش ۸۸۰ میلیون دلاری مصرف بنزین ایران، تصریح کرد: همچنین در این مدت در مصرف نفت سفید ۷۷۰ میلیون دلار، گازوئیل ۲.۱ میلیارد دلار و نفت کوره حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی بدست آمده است.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه از سال ۱۳۸۶ تا پایان سال ۱۳۸۹ میزان مصرف نفت خام ایران از ۸۰۰ به ۱.۲ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است، اظهارداشت: در این مدت مصرف گاز طبیعی ایران هم از ۴۰ میلیون مترمکعب به بیش از ۴۰۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه از سال ۸۶ تا پایان سال گذشته مصرف فرآورده نفتی از یکهزار بشکه معادل نفت خام به چهار هزار بشکه افزایش یافته است، بیان کرد: این در حالی است که با اجرای قانون هدفمندی یارانهها در مصرف فرآوردههای مختلف نفتی صرفه جویی قابل توجهای حاصل شده است.
سجادی در ادامه این گردهمایی با اشاره به برنامه دولت برای اجرای سامانه هوشمند سوخت، عرضه کارتی فرآوردههای نفتی برای مدیریت مصرف سوخت و به ویژه بنزین در سطح کشور، تاکید کرد: همچنین توسعه در ساخت، نصب و راه اندازی جایگاههای سی.ان.جی هم یکی از راهکارهای کاهش و مدیریت مصرف بنزین در کشور بوده است.
به قائم مقام مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران راه اندازی سامانه هوشمند سوخت زمینه ساز و زیر ساخت اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بوده است.
وی با اعلام اینکه اگر بنزین سهمیه بندی نمی شد مصرف این فرآورده نفتی از مرز ۱۲۰ میلیون لیتر در روز عبور می کرد، تبیین کرد: در شرایط فعلی متوسط مصرف روزانه بنزین کشور به حدود ۶۰ میلیون لیتر در روز رسیده است.
این مقام مسئول با اشاره به ساخت نزدیک به یکهزار و ۹۰۰ جایگاه سی.ان.جی در کشور، تاکید کرد: با ساخت این تعداد جایگاه سی.ان.جی روزانه حدود ۱۷ میلیون متر مکعب گاز طبیعی به جای بنزین مصرف می شود.
وی در پایان با تاکید بر آثار و دستاوردهای مثبت اجرای قانون هدفمندی یارانهها در کاهش هزینههای اقتصادی کشور خاطر نشان کرد: در ۱۱ ماه نخست اجرای این قانون مصرف گاز مایع ۱۱ درصد، بنزین ۶ درصد، نفت سفید ۳۰ درصد، مصرف سوخت مایع نیروگاهها ۱۰ درصد و نفت کوره ۳۶ درصد کاهش یافته است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…