بانک جهانی در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد بیش از سه چهارم مردم فقیر در کشورهای مختلف جهان هیچ گونه حساب بانکی ندارند.
به گزارش بی باک به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از فرانس پرس بانک جهانی در این گزارش افزود در کشورهای توسعه یافته و صنعتی بیش از نود درصد مردم در یکی از موسسات مالی و بانکها حساب دارند .
بر اساس این گزارش بانک جهانی علت اصلی فقدان حساب بانکی برای افراد فقیر در کشورهای مختلف جهان را فاصله زیاد از بانکها و موسسات مالی و یا موانع اداری و بروکراسی پیچیده اداری اعلام کرده است .
بر این اساس بانک جهانی در گزارش خود افزود نداشتن حساب بانکی تاثیر زیادی در گسترش شکاف اجتماعی و اقتصادی در جوامع در حال توسعه و فقیر داشته است . بانک جهانی افزود داشتن حساب بانکی می تواند فرصتهای اقتصادی بیشتری را برای مردم فقیر جهان ایجاد کند چرا که از طریق پس انداز و پرداخت وام به این افراد می توان برای آنها شغل ایجاد کرد یا زمینه لازم برای تحصیل و آموزش این افراد را آماده کرد .
بر این اساس این گزارش نتیجه نظرسنجی سال ۲۰۱۱ میلادی بانک جهانی از ۱۵۰ هزار نفر با درآمد روزانه کمتر از دو دلار در ۱۴۸ کشور جهان است . این گزارش حاکی است از ۷۰ هزار نفری که اصلا حساب بانکی ندارند ۶۵ درصد عدم داشتن پول کافی را دلیل باز نکردن حساب برای خود اعلام کرده اند . از دیگر دلایل باز نکردن حساب بانکی از سوی افراد فقیر میتوان به هزینه بالای این کار و همچنین عدم اعتماد به بانکها اشاره کرد .
این گزارش افزود در بین کشورهایی که در این گزارش مورد بررسی قرار گرفته اند مردم فقیر کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا بیشترین مشکل را دارند و تنها ۱۸ درصد این افراد دارای حساب بانکی هستند . همچنین در کشورهای در حال توسعه تنها ۳۷ درصد از زنان حساب بانکی دارند ، در حالی که این رقم برای مردان ۴۶ درصد است .
بر اساس گزارش بانک جهانی ، فقیرترین مردم جهان در منطقه صحرای آفریقا زندگی میکنند ، جایی که تقریبا ۷۰ درصد از مردم کمتر از دو دلار در روز درآمد دارند . در جنوب آسیا حدود ۶۰ درصد از مردم و در خاورمیانه و شمال آفریقا حدود ۵۰ درصد از مردم کمتر از دو دلار در روز درآمد دارند .
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابتپذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…