۸۰ درصد فرش ماشینی کشور در کاشان تولید می‏شود

فرماندار کاشان گفت: در حال حاضر، ۸۰ درصد فرش ماشینی کشور در شهرستان کاشان تولید می‏شود.

به گزارش خبرنگار موج از کاشان، حسینعلی حاجی در نشست دست اندرکاران صنعت فرش ماشینی استان اصفهان در فرمانداری ویژه شهرستان کاشان گفت: یکی از چالش‏های پیش روی صنعت فرش ماشینی، تهیه مواد اولیه برای تولید فرش است.
وی با اشاره به ادعای کمیته ریسندگان و بافندگان فرش مبنی بر تعطیلی کارخانجات فرش ماشینی به دلیل نداشتن مواد اولیه گفت: مدیران دولتی برای رفع این مشکل و جلوگیری از بیکاری ۳۰ -۴۰ هزار نفر کارگر شاغل در کارخانجات تولید فرش ماشینی از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
حاجی با تجلیل از حمایت‏های مدیرعامل شرکت پلی اکریل اصفهان از صنایع نساجی گفت: دشمن همیشه در طول ۳۰ سال عمر انقلاب موانعی را ایجاد کرده است تا جلو پیشرفت کشور را سد کند.
وی با اشاره به این که دشمنان انقلاب هیچگاه نخواسته‏اند پبشرفت‏های جمهوری اسلامی را ببینند، یادآور شد: مقام معظم رهبری نیز اعلام کرد که جمهوری اسلامی از زمان آغاز نهضت نرم افزاری تاکنون پبشرفت‏های خوبی داشته است.
محمود مجیب مدیر عامل شرکت پلی آکریل اصفهان نیز از مدیران شرکت‏های فرش ماشینی کاشان خواست تا سرمایه گذاری بیشتری در زمینه الباف اکریلیک داشته باشند.

وی افزود: جمهوری اسلامی، سومین کشور تولید کننده مواد اکریل در جهان بعد از چین و عربستان است.
مدیر عامل شرکت پلی آکریل اصفهان با اشاره به این که شرکت پلی اکریل اصفهان به زودی الیاف پلی استر با دنیر بالا تولید خواهد کرد، افزود: باید به دنبال سبک کردن فرش ماشینی بود.
محمود تولایی، رییس اتاق بازرگانی کاشان نیز از شهرستان کاشان به عنوان اولین تولید کننده فرش ماشینی در کشور نام برد و گفت: شهرستان کاشان در حال حاضر در زمینه تولید فرش ماشینی در اوج است.
تولایی موفقیت صنعت فرش ماشینی در کاشان را استفاده از علوم روز و توجه به نیاز مشتری دانست و یادآور شد: با توجه به سلیقه خریدار برای تولید فرش ماشینی، قبلا از مواد اولیه پشم استفاده می‏شد و امروز از مواد اولیه آکریلیک استفاده می‏شود. فردا باید دید چه موادی جایگزین آکریلیک خواهد شد.
وی افزود: استفاده از مواد اولیه پلی استر در تولید فرش ماشینی کاشان، شرایط خوبی را برای بازار فروش این محصول فراهم کرده است.
به گفته وی، زمانی نه چندان دور وارد کننده فرش ماشینی بوده‏ایم، اما امروز بیش از ۱۰ درصد از تولید فرش ماشینی کاشان به خارج از کشور صادر می‏شود.
تولایی فعالیت خوشه فرش ماشینی در شهرستان کاشان را برای رونق بازار فرش ماشینی موثر دانست و یاد آور شد: متاسفانه صنعت نساجی در کشور را صنعتی بیمار معرفی کرده‏اند، در حالی که متمکن ترین افراد در نساجی، تولید کنندگان فرش ماشینی هستند.
وی برای رونق بیشتر بازار فرش ماشینی، خواستار رفع مشکلات و تگناهای پیش روی این صنعت در کشور شد.‏

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه دموتکس دبی: رونق صنعت کفپوش در خاورمیانه(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی با پتانسیل خوبی بعد از چندسال دوباره برگزار شد. در این نمایشگاه…

1 ساعت ago

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه: جایگاه برجسته فرش دستباف ایرانی در دبـی(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی بعد از سال ها در شهر دبی برگزار شد. در نمایشگاه امسال…

22 ساعت ago

آغاز دوباره نمایشگاه دموتکس دبی با حضور فراگیر شرکت‌های ایرانی (ویدیو)

10 دوره در نمایشگاه های دموتکس آلمان، ترکیه و دبی حضور داشتیم. اکثریت شرکت کننده…

1 روز ago

مصاحبه با آقای سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، در طول نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

در گفتگوی اختصاصی مجله کهن با سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، که در…

1 روز ago

فرش عظیم زاده: جلوه ای از هنر و خلاقیت در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

فرش عظیم زاده یکی از معروفترین و بزرگترین تولیدکنندگان در زمینه فرش دستبافت است. این…

2 روز ago

فرش ایرانی؛ قدرتمند اما نیازمند بازاریابی هدفمند (ویدیو)

معرفی کوتاه از شرکت بزرگ فرش قنبری نیا من امیر قنبری نیا پسر حاج محمود…

2 روز ago