اخبار نساجی

تولید گاز از فازهای ۹ و ۱۰ پارس جنوبی به برنامه رسید

 

تولید گاز از فازهای ۹ و ۱۰ پارس جنوبی به برنامه رسید

بالاخره بعد از سه سال از بهره برداری رسمی از فازهای ۹ و ۱۰ میدان گازی پارس جنوبی، تولید گاز از آن به برنامه پیش بینی شده رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دو فاز ۹ و ۱۰ میدان گازی پارس جنوبی در اسفند ماه ۱۳۸۷ توسط غلامحسین نوذری ـ وزیر نفت وقت، به بهره برداری رسید، اما در ادامه به دلیل اقدامات اصلاحی و تعمییرات پالایشگاه و عدم حفاری چاه های این دو فاز، تولید گاز طبق برنامه پیش نرفت.

در همین رابطه اسماعیل گله داری مجری طرح توسعه فاز ۹ و ۱۰ میدان گازی پارس جنوبی، در مورد آخرین وضعیت توسعه ی این دو فاز به ایسنا گفت: با وجود این که پالایشگاه خشکی این دو فاز دو سال پیش تکمیل شده بود، اما نواقصی وجود داشت که در این مدت آنها را برطرف کردیم. البته نواقص محدودی نیز باقی مانده که به زودی برطرف می شود.

وی با اشاره به این که در بخش دریا، خطوط لوله و دو سکو آماده و تحویل بهره بردار شده است، گفت: فازهای ۹ و ۱۰ در مجموع دارای ۲۴ حلقه چاه است که حفاری ۱۲ حلقه چاه فاز ۱۰ تکمیل شده، اما ۱۱ حلقه تحویل بهره بردار شده است که یک حلقه چاه باقی مانده بعد از اتصال سکو با چاه تحویل بهره بردار می شود.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

او در مورد حفاری چاه های فاز ۹ نیز توضیح داد: حفاری ۱۱ حلقه چاه تمام شده است، اما حفاری یک حلقه چاه باقی مانده است که تا پایان سال تکمیل می شود.

گله داری با اشاره به تعهد تحویل روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب گاز از فاز های ۹ و ۱۰ پارس جنوبی گفت: اگرچه همه چاه ها وارد مدار تولید نشدند، اما از اواخر دی ماه تولید ۵۰ میلیون مترمکعب گاز محقق شده است.

به گزارش ایسنا، فازهای ۹ و ۱۰میدان گازی پارس جنوبی به منظور تولید روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی تصفیه شده برای تزریق به شبکه سراسری، استخراج روزانه ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی برای صادرات، تولید سالانه یک میلیون تن اتان برای مصرف پتروشیمی، تولید سالانه یک میلیون و ۵۰ هزار تن گاز مایع (ال.پی.جی) و تولید روزانه ۴۰۰ تن گوگرد برای صادرات، طراحی شده است.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×