اخبار نساجی

بار و مسافر ایرانی و خارجی در صورت تمایل بیمه می‌شوند

تین نیوز:  رییس كل بیمه مركزی گفت: با توجه به تقویت قرار‌داد‌های بیمه‌ای و سرویس‌های آنها، بار و مسافر ایرانی و متقابلا بار و مسافری كه از خارج به كشورمان می‌آید، در صورت تمایل بیمه خواهند شد.

محمد كریمی در جمع خبرنگاران افزود: این آمادگی در شركت‌های ایرانی وجود دارد كه برای هموطنانی كه به خارج از كشور می‌روند، بیمه‌نامه صادر كنند و متقابلا كسانی كه به ایران می‌آیند، بیمه شركت‌های داخلی شوند.

وی گفت: در این راستا با وزارت امور خارجه در حال رایزنی هستیم تا این تسهیلات به هموطنان ایرانی‌مان اعلام شود.

وی خاطر نشان كرد كه شركت‌هایی كه در خارج از كشور سرویس می‌دهند، هنگامی كه بیمه‌نامه برای مسافران صادر می‌كنند، اسم و آدرس شركتی كه می‌توانند در كشور مقصد خدمات كسب كنند را به آنها خواهند داد.

كریمی هم‌چنین از تدوین و تصویب آیین‌نامه‌ای مبنی بر فعالیت بیمه‌های خارجی در داخل كشورمان خبر داد و گفت: ما برای بیمه‌های خارجی اعلام كرده‌ایم كه آمادگی داریم به آنها در داخل ایران مجوز دهیم تا در كشورمان فعالیت كرده و یا نماینده بگیرند.

رییس كل بیمه مركزی افزود: هم‌چنین به صورت متقابل هموطنان‌مان و یا شركت‌های ایرانی كه تمایل به فعالیت در خارج از كشور باشند، می‌توانند در آن كشور‌ها نماینده و یا شریك شوند، در همین راستا آیین‌نامه‌ای تدوین و تصویب شده است و رایزنی‌هایی با كشور‌های خارجی انجام گرفته است.

وی آخرین خبر خوبی كه در بیمه‌ مركزی به تصویب رسیده را حمایت از حقوق بیمه‌گزاران عنوان كرد و گفت: بعد از 40 سال در شورای عالی بیمه تصویب شد كه هر بیمه‌گزاری كه مشكلی با شركت‌های بیمه‌‌ای داشت، به بیمه مركزی مراجعه كند و حكمی كه بیمه مركزی صادر می‌كند برای آن شركت بیمه‌ای الزام‌آور خواهد بود، ولی آن حكم برای بیمه‌گزار یا مردم الزام‌آور نیست، لذا این بهترین شرایطی است كه ما برای مردم فراهم كرده‌ایم.

مرجع : خبرگزاری ايسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا