اخبار نساجی

برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از سر گرفته شد

 

برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از سر گرفته شد

پس از ماه‌ها انتظار طلسم برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شكسته شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درحالی كه از حدود شش ماه پیش جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به حالت تعلیق درآمده است امروز این جلسه برگزار خواهد شد.

گفته می‌شد اعتراض مقامات دولتی به تصویب قانون بهبود فضای كسب و كار در مجلس شورای اسلامی باعث به حالت تعلیق درآمدن جلسات این شورا بود پیش از این بهروز علیشیری ـ معاون وزیر اقتصاد ـ كه به طور مستقیم مسوولیت موضوع فضای كسب و كار در دولت را برعهده دارد انتقادهای زیادی نسبت به قانون بهبود فضای كسب و كار مصوب مجلس ارائه كرده و آن را در اجرا بی‌تاثیر خوانده بود.

نمایندگان بخش خصوصی به شدت از برگزاری جلسات شورای گفت‌وگو استقبال می‌كرده و آن را برای بهبود وضعیت اقتصادی كشور لازم می‌دانستند. چند جلسه آخر شورای گفت‌وگو نیز در ماه‌های پایانی سال گذشته برگزار شد اما عملا تصمیم‌ خاصی در جلسات شورا صورت نمی‌گرفت.

با این وجود امروز عصر جلسه شورای گفت‌وگو با حضور مقامات دولت و بخش خصوصی در اتاق ایران تشكیل خواهد شد. هنوز مشخص نیست از بخش دولتی چه كسانی در این جلسه حضور خواهند داشت.

در اوایل سال جاری دولت تلاش كرد نهاد جدیدی را جایگزین شورای گفت‌وگو كند. به این صورت كه جلساتی با عناوین از پیش تعیین شده در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت تشكیل می‌شد كه در آن شخص وزیر، معاونان او و نماینده‌ای از طرف وزارت اقتصاد و نیز نماینده بخش بانكی و پولی كشور به همراه نمایندگان و فعالان بخش خصوصی مسائل موجود درا قتصاد كشور را بررسی می‌كردند.

در نخستین دوره این جلسات كه با موضوع تامین مالی برگزار شد در نهایت وزیر صنعت، معدن و تجارت از معاون وزیر اقتصاد كه در جلسه حضور داشت خواست كه راهكارهای عملی خود برای روش‌های جدید تامین مالی را ارائه كند اما این جلسه در نهایت بدون نتیجه پایان یافت. دوره دوم این جلسات كه با موضوع چگونگی كاهش قیمت تمام شده قرار بود برگزار شود تنها به یك جلسه اكتفا شد و در نهایت نتیجه آن هم مشخص نشد. حدود یك ماه است كه این جلسات نیز در وزارت صنعت، معدن و تجارت به حالت تعلیق درآمده است.

اما همین كه پس از شش ماه جلسات شورا دوباره تشكیل می‌شود اقدامی مثبت ارزیابی می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا