اخبار نساجی

تسهیلات ۶ هزار میلیارد تومانی به تولید از محل فروش اموال وزارت صنعت

 

تسهیلات 6 هزار میلیارد تومانی به تولید از محل فروش اموال وزارت صنعت

معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت از تخصیص ۶ هزار میلیارد تومان از محل فروش اموال و دارایی های مازاد این وزارتخانه در قالب ارائه تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی خبر داد.

محسن صالحی نیا در حاشیه جلسه کارگروه حمایت از تولید با اشاره به سیاست وزارتخانه مبنی برتأمین مالی واحدهای صنعتی تصریح کرد: این اقدام به منظور کمک به افزایش حجم نقدینگی سرمایه در گردش واحدهای تولیدی صورت خواهد گرفت.

وی،‌ مسائل و موضوعات پیش آمده ناشی از افزایش نرخ ارز ،‌ تفاوت نرخ عوامل تولید و محدودیتهای بانکی در تامین منابع را از دلایلی ذکر کرد که تلاش وزارتخانه را برای اعطای تسهیلات این چنینی به واحدها دو چندان کرده است.

وی تخصیص تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی و سپرده‌گذاری قانونی بانکها نزد بانک مرکزی را برای تامین مالی واحدهای مناسب دانست ولی کافی ارزیابی نکرد و گفت: این تسهیلات اگر چه در تامین بخشی از نقدینگی واحدها موثر است اما جوابگوی سرمایه در گردش مورد نیاز تمام واحدها نیست.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

صالحی نیا با بیان این موضوع افزود: از این رو موضوع اعطای تسهیلات ۶ هزار میلیارد تومانی از محل فروش اموال و دارایی های مازاد وزارتخانه مطرح شد تا پاسخگوی بخش بیشتری از نیازها باشد.

به گفته وی، فروش بخشی از اموال و دارایی های مازاد وزارتخانه از طریق سپرده گذاری و فروش نزد بانکها، ‌ظرفیت بالاتری را برای تامین سرمایه در گردش واحدهای صنعتی ایجاد می‌کند .

معاون وزیر صنعت،‌معدن و تجارت درادامه با اشاره به روند اجرای این اقدام افزود: در حال حاضر شناسایی اموال و دارایی ها که قابلیت فروش و تبدیل به نقد شدن را دارند آغاز شده است.

به گفته صالحی نیا مقدمات اجرایی کار در حال پیشروی است و مراحل تعیین تکلیف و واگذاری سهام در حال انجام است.

وی با بیان اینکه فروش تابع فرآیند خاصی است افزود: تشریفات و سپرده سازی این مهم باید انجام شود و تا پایان سال اجرایی خواهد شد.

وی یادآور شد: براساس توافقی که با بانکها انجام شده است پس از واگذاری و سپرده کردن این مبلغ نزد بانکها،‌ معادل همین مبلغ نیز از سوی بانکها اضافه خواهد شد.

معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت همچنین گفت: به دنبال این امر دستورالعملی تدوین خواهد شد تا واحدهای بر حسب اولویت بندی و ظرفیتهای تولیدی جهت استفاده از این تسهیلات معرفی شوند.

وی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به برگزاری جلسات دوره ای کارگروه حمایت از تولید افزود: این کارگروه که به استناد اصل ۱۲۷ قانون اساسی تشکیل شده و مصوبات آن در حکم مصوبات اجرایی دولت است که در طی سالجاری تا کنون ۱۴ جلسه را پشت سر گذاشته است.

به گفته صالحی نیا،‌ موضوعات مصوب شده دراین کارگروه عمدتا جنبه عمومی بخش صنعت ومعدن را داشته و برحسب مقتضیات به مشکلات و موارد خاص واحدهای تولیدی نیز پرداخته می شود.

معاون وزیر صنعت،‌معدن وتجارت در ادامه یادآور شد: کارگروه حمایت از تولید هر هفته دو بار برگزار می شود که یکی به کارگروه تخصصی و با حضور کارشناسان و مدیران میانی دستگاههای مرتبط تشکیل می‌شود و کارگروه اصلی نیز با حضور وزیر برگزار می‌شود که تصمیمات اخذ شده برای طرح و تصویب در دولت آماده سازی می شوند.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×