اخبار فرش ماشینی

کاهش تولید و اشتغال در ۳ هزار تعاونی فرش دستباف/ مسؤولان چاره کنند

 

کاهش تولید و اشتغال در 3 هزار تعاونی فرش دستباف/ مسؤولان چاره کنند

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرش دستباف با اشاره به وجود ۳ هزار و ۱۰۰ شبکه تعاونی در کشور، گفت: افزایش هزینه‌ها موجب کاهش تقاضا شده که تولید و اشتغال این صنعت را با مشکل مواجه کرده است.

عبدالله بهرامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به اینکه اینکه در حال حاضر شبکه گسترده ۳ هزار و ۱۰۰ شرکت تعاونی تولیدی فرش دستباف شهری و روستایی در کشور وجود دارد، اظهار داشت: این ظرفیت فرصت بسیار مطلوب در تولید انواع فرش دستباف است که مدیریت متمرکز و تولید غیر متمرکز می‌تواند در افزایش قدرت سفارش‌پذیری و نظارت بر طرح‌ها زمینه‌ها ارتقاء کیفیت، کمیت، رشد و حفظ اشتغال را در هنر صنعت فرش دستباف ایجاد کند.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرش دستباف کشور تاکید کرد: تولیدات ایرانی یک کالای بی رقیب در جهان است و به طبع آن تولید کنندگان و مجموعه عوامل دست اندرکاران آن نیز در جهان بی‌مانند هستند.

این فعال تعاونی‌ها با اشاره به عملکرد تعاونی‌ها تصریح کرد: مدیریت تعاونی‌ها و اتحادیه‌ها با توجه به پشت سر گذاشتن دو دهه فعالیت، در حال حاضر دارای قویترین مدیریت اجرایی در بحث اقتصاد کلان کشور هستند و می‌توانند جانشین مطمئن و توانمندی در امر واگذاری بخش‌های اقتصادی دولت باشند.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

وی افزود: بخش تعاون کشور به علت تجربه بالا و نظام مشورتی بطور قطع می‌تواند ارکان اقتصادی کشور را به عدالت نزدیک کند.

بهرامی با اشاره به اینکه حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد از تولید فرش دستباف ایران به بازار مصرف داخلی می‌رسد، بیان داشت: اکنون با افزایش ۲ تا ۳ برابری قیمت‌ها، فرش دستباف عرضه شده در بازار داخلی متاسفانه با کاهش شدید استقبال خرید روبرو شده است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های تولید کننده فرش دستباف کشور عنوان کرد: افزایش سرسام آور ‌قیمت مواد اولیه در سال جاری و نیز عدم کنترل و نظارت مسئولان، این صنعت را با مشکل مواجه کرده و اکنون با کاهش تقاضا روبرو هستیم.

به گفته بهرامی، آثار شرایط موجود از دست دادن بازار داخلی و کاهش محدویت رقابت پذیری و کاهش سود سرمایه گذاری برای تولید کنندگان و عدم رغبت به ادامه تولید است.

وی تاکید کرد: مرتفع شدن این مشکلات نیاز به حمایت و برنامه ریزی مسئولان و چاره اندیشی برای افزایش تولید در چنین سطحی است.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×