تولید روسری ایرانی در استان گلستان با اشتغال زایی۱۶۰ نفری
سرپرست صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه تولیدات بازار محور و ایجاد زنجیره های تولید از اولویتهای صندوق است گفت:اشتغال زایی بالا، تنوع محصول، بازار محور بودن، و ایجاد اشتغال در روستاها از مزیت های طرح های اشتغال زایی روستایی است.
اصغر نورالله زاده در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه مصرف سالانه روسری در ایران ۱۵۰ تا۲۵۰ میلیون قطعه است گفت: حدود ۹۹ درصد آن از ترکیه و چین به صورت قاچاق وارد میشود. اگر با قیمت متوسط ۲۰ هزار تومان محاسبه کنیم، درآمد ناشی از فروش این تعداد روسری حداقل سه هزار میلیارد تومان در سال است.
نوراله زاده در پاسخ به اینکه تولید روسری در همین جا تأمین می شود گفت: با پنج نفر از افرادی که آمادگی خود را برای تولید اعلام کردند و تحصیل کرده رشته های هنر، نساجی و صنایع هم هستند، شروع به کار کردیم و قرار است اولین روسری برند ایران را با نام ” سی دار” تولید کنیم. مردم باید فرهنگ خرید کالای داخلی را داشته باشند. تا بتوانیم حمایت ازصنایع کوچک عضو حیاتی اقتصاد مقاومتی است را به نتیجه برسانیم.
نوراله زاده از افتتاح ۳ طرح تولید روسری در شهرستان گنبد کاووس با اشتغالزایی ۱۶۰ نفرخبر داد و گفت:تولیدات بازار محور و ایجاد زنجیره های تولید از اولویت های صندوق است. با توجه به ظرفیت های استان گلستان و داشتن مرز مشترک با کشور ترکمنستان و آسیای میانه میتوان با برنامه ریزی و حمایت از این محصول، زمینه صادرات روسری به این بازار عظیم را فراهم و استان گلستان را به قطب تولید روسری در کشور تبدیل کرد.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید اظهار داشت: در این راستا صندوق از کسانی که توانایی و تخصص لازم را در زمینه طراحی، بسته بندی، برند سازی و تکمیل این زنجیره تولید در استان داشته باشند حمایت خواهد کرد.
نوراله زاده اشتغال زایی بالا، تنوع محصول، بازار محور بودن، میزان بالای تقاضای مصرف کنندگان این محصول (بخصوص در بین اقوام ترکمن) و ایجاد اشتغال در محیط های روستایی را از مزایای این طرح ها برشمرد و گفت:برای اجرای این سه طرح مبلغ ۲.۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه از سوی صندوق کارآفرینی امید استان گلستان به متقاضیان پرداخت شده است.