اخبار نساجی

Hugo Boss هزار شغل در ترکیه ایجاد می‌کند

۱۰۰۰شغل در Hugo Boss ترکیه در بحبوحه تغییرات اساسی زنجیره تامین

برند پوشاک آلمانی Hugo Boss برای نزدیک‌تر کردن واحدهای تولیدی به پایگاه خود در اروپا و کاهش وابستگی به آسیای جنوب شرقی در زمانی که زنجیره‌های تامین جهانی تحت فشار شدید قرار دارند، قرار است ظرفیت کارخانه خود را در ترکیه گسترش دهد.

دانیل گریدر، مدیر اجرایی این برند، به Financial Times (FT) گفت که این شرکت که کارخانه بزرگی را در ازمیر در غرب ترکیه اداره می‌کند، ظرفیت خود را افزایش خواهد داد. گریدر چالش‌های این امر را کمبود عرضه، تاخیر در حمل و نقل و هزینه‌های حمل و نقل بالاتر ایجاد شده توسط زنجیره تامین منقطع را به عنوان “غیرقابل باور” تشریح کرد.

این شرکت که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ فروش خود را دو برابر کرده و به ۴ میلیارد یورو (۵/۴ میلیارد دلار) برساند، ۱۰۰۰ کارگر جدید در کارخانه ازمیر استخدام خواهد کرد و تعداد کارکنان خود را تا یک سوم افزایش می‌دهد. در عین حال در حال برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری بیشتر در ماشین آلات این واحد تولیدی می‌باشد. این کهنه کار صنعت گفت که تغییر عرضه که توسط خودش به عنوان “سوئیچ بزرگ” نامیده می‌شود، دائمی خواهد بود.

او گفت: “استراتژی آینده ما تولید پوشاک بیشتر در مکان‌هایی نزدیک به بازارهایی است که در آن به فروش می‌رسند.” گریدر گفت که یک کارخانه اختصاصی نزدیک به اروپا در ماه‌های اخیر «یک مزیت رقابتی عظیم» بوده است.

در حال حاضر، کارخانه واقع در ترکیه که در سال ۱۹۹۹ تاسیس شده است، بزرگترین واحد تولیدی Hugo Boss است. این خانه مد همچنین دارای کارخانه‌هایی در آلمان، لهستان و ایتالیا است که در ترکیب با ترکیه حدود ۲۰ درصد از تولید پوشاک آن را تشکیل می‌دهند.

پیش از این، اظهارات مشابهی در مورد تغییر یا توسعه تولید در ترکیه توسط سایر شرکت‌های اروپایی مانند Benetton، Ikea و Camper بیان شده بود.
تامین‌کنندگان در اروپا یا نزدیک به آن نیز ۳۰ درصد دیگر از پوشاک این برند را تامین می‌کنند که در دوره آینده افزایش بیشتری خواهد یافت، زیرا در حال حاضر این بخش به شدت به تولید در آسیای جنوب شرقی که هزینه‌های نیروی کار کمتر است، وابسته است.

گریدر همچنین افزود که سبد محصولات این برند را گسترش خواهد داد و علاوه بر گستره پرچمدار لباس‌های تجاری، لباس های غیررسمی بیشتری را عرضه خواهد کرد. همچنین طی پنج سال آینده متعهد به سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون یورو در فروشگاه‌ها با برنامه‌هایی برای افزایش بودجه بازاریابی تا ۱۰۰ میلیون یورو در سال تا سال ۲۰۲۵ خواهد شد.

 

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

رویای بافتنی‌های زنانه در قالیبافی ایرانی

من سمیه صالحی عضو هیات علمی دانشگاه اراک و پژوهشگر و طراح فرش ساکن منطقه…

2 ساعت ago

نمایشگاه دموتکس دبی: رونق صنعت کفپوش در خاورمیانه(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی با پتانسیل خوبی بعد از چندسال دوباره برگزار شد. در این نمایشگاه…

24 ساعت ago

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه: جایگاه برجسته فرش دستباف ایرانی در دبـی(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی بعد از سال ها در شهر دبی برگزار شد. در نمایشگاه امسال…

2 روز ago

آغاز دوباره نمایشگاه دموتکس دبی با حضور فراگیر شرکت‌های ایرانی (ویدیو)

10 دوره در نمایشگاه های دموتکس آلمان، ترکیه و دبی حضور داشتیم. اکثریت شرکت کننده…

2 روز ago

مصاحبه با آقای سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، در طول نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

در گفتگوی اختصاصی مجله کهن با سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، که در…

2 روز ago

فرش عظیم زاده: جلوه ای از هنر و خلاقیت در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

فرش عظیم زاده یکی از معروفترین و بزرگترین تولیدکنندگان در زمینه فرش دستبافت است. این…

3 روز ago