انواع کفپوش PVC – کفپوش پی وی سی
کفپوش PVC : این نوع کفپوش به دلیل تقاضای بالا اکثرا با طرح چوب مشابه پارکت تولید و به بازار عرضه می شود . بمنظور افزایش استحکام مکانیکی و دوام کفپوش های pvc معمولا لایه ای محافظ در دو نوع ساده و آجدار بر روی آن قرار می دهند . نوع آجدار این لایه دارای برجستگی های ریز در سطح دکوراتیو آن می باشد تا از سرخوردن و جابجایی اجسام بر روی کفپوش جلوگیری نماید . از دیگر طرح های کفپوش PVC می توان به انواع طرح برجسته طرح گرانیت و … اشاره نمود. قیمت حدودی انواع کفپوش های PVC بین ۸ تا ۳۰ هزار تومان می باشد .
نصب کفپوش PVC : کفپوش های PVC به دلیل ضخامت کم ( حدود ۳mm ) و خاصیت ارتجاعی آن جهت نصب به زیرسازی اولیه ( صاف نمودن کف ) نیاز خواهد داشت ( در صورتی که زیرسازی به درستی انجام نشود تمامی پستی و بلندی های کف از پشت کفپوش احساس خواهند شد ) . پس از زیر سازی کفپوش PVC توسط چسب بر روی زمین قرار خواهد گرفت . لازم به ذکر است که به دلیل خاصیت ارتجاعی کفپوش های PVC نیازی به استفاده از فوم های سایلنت در زیر آن نخواهد بود .
معمولا جهت افزایش زیبایی و جلوه انواع کفپوش پی وی سی و همچنین پارکت لمینت در کناره دیوارها از قرنیز مناسب استفاده می شود .
ویژگی های کفپوش های پی وی سی :
۱ – ضد آب و قابل شستشو بودن
۲ – مقاومت در برابر حرارت و اسید
۳ – دارای خواص آنتی استاتیک و قابل نصب بر روی تمامی سطوح صاف
۴ – دارای کیفیت و طول عمر بالا
۵ – دارای انواع هموژن تقویت شده بوسیله پلی یورتان با تکنولوژی منحصر بفرد.
۶ – دارای انواع آنتی باکتریال مناسب جهت نصب در راهرو و راه پله بیمارستانها داروخانه ها بخش اورژانس بیمارستان و …
کفپوش های آنتی باکتریال : اصولا این نوع از کفپوش ها با ساطع نمودن یون های نقره که خاصیت پاک کنندگی آن شناخته شده ( تکنولوژی Polyglene ) با ایجاد سطحی حاوی این یون ها موجب ازبین رفتن میکروبها می شوند . بدین ترتیب دیگر نیازی به استفاده از مواد شیمیایی ضد باکتری نخواهد بود . این تکنیک به قدری کارآمد است که حتی با ضربه دیدن و آسیب رسیدن به سطح پوشش کماکان خاصیت ضدباکتری کفپوش حفظ خواهد شد .
توجه : از آنجا که ممکن است هنگام شستشو آب به سطح زیرین کفپوش و چسب آن نفوذ کند لازم است پس از شستشو با بخار شو سطح کفپوش کاملا خشک شود.