اخبار فرش ماشینی

باز شدن درهای آمریکا به روی فرش دستباف ایرانی

 

رییس مرکز ملی فرش ایران با بیان این‌که متوقف شدن ممنوعیت واردات فرش دستباف به آمریکا اتفاق خوشایندی است که شاهد آن هستیم، گفت: این اتفاق آمریکا را که از مشتریان قدیم و آشنای ما در این حوزه است به بازار‌های هدف ما برگرداند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، حمید کارگر، رییس مرکز ملی فرش ایران امروز یکشنبه در مراسم افتتاح بیست‌وچهارمین نمایشگاه فرش دستباف ایران گفت: در سال ۱۳۹۲ که در واقع سال بدی در حوزه صادرات فرش بود میزان صادرات ۳۱۴ میلیون دلار بود که این مقدار در پایان سال ۱۳۹۳ به ۳۳۰ میلیون دلار افزایش یافت که امیدواریم این رقم نیز افزایش یابد.

وی با بیان این‌که قبل از تحریم حدود ۱۶.۵ درصد صادرات ما به آمریکا صورت می‌گرفت که حدود ۸۰ میلیون دلار بود، گفت: امیدواریم با اتفاق مثبت در عرصه سیاسی و با لغو تحریم‌ها، در سال ۲۰۱۶ شاهد جهش صادراتی برای فرش دستباف ایرانی باشیم و با توجه به لغو تحریم‌ها در خصوص واردات فرش به ایالت متحده اتفاقات خوبی را می‌توان رقم زد.

رییس مرکز ملی فرش ایران با بیان این‌که این نمایشگاه در فضایی بالغ بر ۳۰ هزار مترمربع برپا شده است، گفت: فرش دستباف به لحاظ فرهنگی، هنری، اقتصادی و ایجاد اشتغال با کمترین هزینه و ارزآوری در نوع خود بی‌نظیر است.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

ضرورت اجرای قانون واردات در مقابل صادرات

همچنین احمد کریمی اصفهانی، رییس اتحادیه صادر‌کنندگان فرش دستباف در این مراسم اظهار کرد: صادرات فرش دستباف در دو دهه گذشته یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بود که مقام اول را در صادرات غیرنفتی داشت که در حال حاضر به دلیل سوء مدیریت و مشکلات داخلی و خارجی به ۳۰۰ میلیون دلار کاهش یافته است .

وی افزود: به دلیل فراهم‌نبودن بسیاری از زیرساخت‌ها شرایطی برای فعالان این بخش تحمیل شده که باید مورد توجه مسوولان امر قرار گیرد و از سویی معافیت‌های مالیاتی این حوزه باید تداوم یابد.

رییس اتحادیه صادر‌کنندگان فرش دستباف با بیان این‌که بازار آمریکا یکی از بازار‌های بزرگ فرش دستباف ایران بوده است گفت: باز شدن این بازار به روی صادرات مستقیم فرش دستباف اتفاق خوشایندی است که فرصت مناسبی برای فعالان این حوزه محسوب می‌شود.

کریمی در عین حال بیان کرد: تصویب و اجرای قانون واردات در مقابل صادرات یکی‌دیگر از روش‌های حمایتی برای این حوزه محسوب می‌شود و این روزها شاهدیم هیات‌های تجاری و سیاسی از کشورهای مختلف به ایران می‌آیند که باید از این فرصت به بهترین نحو استفاده شود.

وی موضوع مشوق‌های صادراتی را از دیگر نیازهای صنعت فرش دانست و تاکید کرد: این مشوق‌ها می‌توانند در عرصه‌ رقابت بین‌المللی بخشی از مشکلات را پوشش دهد و مسیر تجار را هموارتر کند.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×