اخبار نساجی

بدهی دانشجویان؛ چالش جدید اقتصاد

کریستین ساینس مانیتور نوشت افزایش بدهی های دانشجویان آمریکا به چالش جدی برای اقتصاد این کشور تبدیل شده است. به نوشته این روزنامه آمریکایی در اینترنت، افزایش بدهی های دانشجویان آمریکا به باتلاقی برای اقتصاد این کشور تبدیل شده است.

بر همین اساس باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا درباره افزایش نرخ بهره بدهی های دانشجویان در ماه جولای هشدار داد. موضوع افزایش بدهی دانشجویان آمریکا تا چه حدی جدی است؟ آیا بدهی دانشجویان بحران جدیدی برای آمریکا ایجاد خواهد کرد؟ برخی تحلیلگران اقتصادی آمریکا معتقدند بدهی دانشجویان چالش های مالی قابل توجهی برای این کشور ایجاد خواهد کرد.

نوع چالشی که این موضوع برای اقتصاد آمریکا ایجاد می کند با مشکل مسکن که در نهایت به رکود اقتصادی در این کشور منجر شد، متفاوت است. کریس کریستوفر- اقتصاددان دانشگاه لینگستون ماساچوست گفت«افزایش بدهی های دانشجویان یک حباب در حال ترکیدن نیست.

مردم نیاز دارند به دانشگاه بروند.

بازده مالی آموزش و پرورش بسیار گسترده است.» بر اساس برآوردهای یک مقام کاخ سفید میزان بدهی دانشجویان در حال افزایش و در حال حاضر بیش از یک تریلیون دلار است.

از سوی دیگر بالا بودن نرخ بیکاری فارغ التحصیلان آمریکا نیز احتمال بازپرداخت بدهی های دانشجویان را حتی پس از فارغ التحصیل شدن کاهش می دهد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

به خاطر بالا بودن نرخ بیکاری قشر جوان در آمریکا، بسیاری از فارغ التحصیلان آمریکایی یا بیکار می مانند و یا مجبورند به صورت حق الزحمه ای کار کنند.

نتیجه این امر ضعیف تر شدن اقتصاد آمریکا است.

کریستوفر در ادامه گفت«در شرایط اقتصادی کنونی، مردم ازدواج و بچه دار شدن را به تعویق می اندازند و از هزینه های روزمره خود می کاهند.

اکثر جوانان با والدین خود زندگی می کنند.

اکثر آنها تلاش می کنند بیشتر از پول خود هزینه نکنند.» می توان گفت در شرایط کنونی اعطای وام و کمک های مالی به دانشجویان به شدت دولت آمریکا را تحت فشار قرار داده است.

اوباما روز سه شنبه با حضور در دانشگاه کارولینای شمالی تصریح کرد باید برای جلوگیری از افزایش بهره بدهی های دانشجویان از ابتدای ماه جولای راهکاری عملی اتخاذ کرد.

کاخ سفید اعلام کرد اگر کنگره نتواند اقدام مناسبی برای حل مشکل بدهی دانشجویان انجام دهد، نرخ بهره وام هایی که به آنها یارانه تعلق گرفته است، دو برابر می شود.

نرخ بهره وام های دانشجویی سه و چهار دهم درصد است که اگر مشکل حل نشود به شش و هشت دهم درصد افزایش می یابد.

برخی نمایندگان کنگره امیدوارند بتوانند با تغییر قانون ورشکستگی، تا حدودی به وام دهندگان خصوصی به دانشجویان کمک کنند. در حال حاضر اقتصاد آمریکا دانشجویان را از دو طریق تحت فشار قرار داده است: از یک طرف دانشجویان امید ندارند بعد از فارغ التحصیلی کار مناسبی پیدا کنند و از سوی دیگر در زمان تحصیل با چالش هایی برای دریافت کمک مالی و پرداخت آن دست به گریبانند.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×