اخبار نساجی

برای دومین سال پیاپی گزارش بین المللی اقتصاد ایران منتشر می شود

بهروز علیشیری معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از انتشار گزارش بین المللی اقتصادی ایران با همكاری موسسه  انتشارات بین المللی The Business Year (TBY) خبر داد .

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و كمكهای اقتصادی وفنی ایران ، علیشیری در ادامه افزود : این گزارش با معرفی دستاوردها و نتایج اقتصادی كشور در حوزه های تخصصی به ویژه در دو سال گذشته و سیاستهای اقتصادی برای سالهای آینده ، معرفی مزیت ها ،مشوقها و فرصتهای موجود بخشی برای فعالیتهای بخش خصوصی داخلی و خارجی و همچنین معرفی زمینه های همكاری مشترك  برای جلب و جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در بخشهای مختلف كشور از جمله اهداف انتشار این گزارش اقتصادی می باشد .

وی هدف دیگر  از تهیه و انتشار كتاب بین المللی اقتصاد ایران را جذب منابع مالی بین المللی برای رسیدن به اهداف كمی برنامه پنجساله پنجم توسعه كشور، حضور در بازارهای رقابتی تبلیغاتی بین المللی، مقابله با پروژه ایران هراسی در رسانه های غربی و تصویرسازی صحیح از ایران در رسانه های بین المللی اعلام كرد.

علیشیری با بیان این كه اكثر كشورهای دنیا گزارش اقتصاد سالانه خود را با همكاری موسسات بین المللی رتبه بندی و سنجش اعتبار منتشر می كنند،

افزود: گزارش بین المللی اقتصاد ایران با همكاری موسسه انتشاراتی TBY كه برای كشورهایی نظیر انگلستان، قزاقستان، جمهوری آذربایجان،مكزیك ،لبنان ،موزامبیك ،جمهوری دومینیك ،امارات متحده عربی ، و تركیه گزارش هایی را تهیه كرده ،گردآوری شده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح كرد : قرار است در گزارش اقتصادی ایران 2013 ،دیدگاهها و نقطه نظرات مقامات ارشد كشور شامل ریاست  محترم جمهوری ،وزرای اقتصادی كشور ،رییس كل بانك مركزی ،مقامات ارشد افتخاری خارجی ،مدیران ارشد بازارهای مالی و پولی كشور و شركتهای بزرگ و متوسط بخش خصوصی و عمومی كشور ،سرمایه گذاران  خارجی موفق  در اقتصاد  ایران به همراه آخرین دستاوردهای اقتصادی جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران به مخاطبان بین المللی عرضه گردد.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و كمك های فنی و اقتصادی ایران در عین حال خاطر نشان كرد : كتاب بین المللی اقتصاد ایران در 87 هزار نسخه منتشر و به 120 كشور جهان به طور همزمان توزیع خواهد شد.

علیشیری تصریح كرد: 31 درصد نسخه های این كتاب در اروپا، 26 درصد در آمریكای شمالی، 21 درصد در خاورمیانه و كشورهای حوزه خلیج فارس، 12 درصد در آسیا، 6 درصد در آفریقا و 4 درصد هم در سایر نقاط جهان توزیع خواهد شد.

لازم به ذكر است موسسات بین المللی دولتی و خصوصی  از جمله :بانك جهانی ،صندوق بین المللی پول ،آژانس های تشویق سرمایه گذاری ،شركتهای تری ام ،لافراج،تویوتا ،تاتا،استات اویل ،وولو و غیره از مشتركین گزارش اقتصادی ایران می باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا