اخبار نساجی

بزرگ‌ترین جریمه بانکی تاریخ رقم خورد

 

مبلغ شگفت انگیز این جریمه موجب شده است که از آن به عنوان «بزرگ‌ترین جریمه بانکی تاریخ» یاد شود.

سایت بی بی سی (BBC) روز چهارشنبه ۲۴ خرداد (June.13) نوشت: بانک هلندی آی ان جی (International Netherlands Group) به علت آنچه نقض تحریم‌های مالی آمریکا علیه ایران و کوبا خوانده شده، ناچار به پرداخت جریمه ای به مبلغ ۶۱۹ میلیون دلار شده است.

بنا بر گزارش‌ها، این بانک بین‌المللی که هسته اصلی آن در آمستردام هلند است، پس از آن که ماه‏ها در زمینه پرونده تخلف خود از تحریم‌های ایران، کوبا و چند کشور دیگر در دادگاه‏های آمریکایی مورد بازخواست قرار گرفت، بالاخره روز سه شنبه (۱۲ ژوئن – ۲۳ خرداد) رضایت داده که با پرداخت مبلغ جریمه به موضوع شکایت دولت آمریکا خاتمه دهد.

دولت آمریکا و دولت ایالت نیویورک آی ان جی (ING) را متهم کرده بودند که از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۰۷ در مجموع به نقل و انتقال یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار پول مبادرت کرده که همگی ناقض تحریم‌های کاخ سفید علیه کوبا، ایران و چند کشور دیگر بوده است.

از مبلغ جریمه بانک آی ان جی به عنوان “بزرگ‌ترین میزان جریمه” یاد شده که تاکنون برای یک بانک به اتهام نقض تحریم‌ها وضع شده است.
آی ان جی چهارمین بانک بزرگ است که در آمریکا به خاطر چنین اتهام‌هایی به دادگاه رفته و ناچار به پرداخت جریمه شده است.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

پیش از این موسسه مالی کریدیت سوییس ای جی در سال ۲۰۰۹ به خاطر اتهامات مشابهی ناچار به پرداخت ۵۳۶ میلیون دلار جریمه شده بود.
بانک سرشناس لویدز بریتانیا هم در همان سال به پرداخت ۳۵۰ میلیون دلار جریمه محکوم شد و بارکلیز دیگر بانک بریتانیایی هم در سال ۲۰۱۰ جریمه ای ۲۹۸ میلیون دلاری را بر گردن گرفت.

از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به سال ۱۳۵۷، آمریکا به بهانه های گوناگون این کشور را با تحریم‌های مختلف اقتصادی، مالی و تسلیحاتی روبرو کرده است؛ تحریم‌هایی که به دفعات از سوی دیگر کشورها و نهادهای اقتصادی نقض شده و مورد بی توجهی قرار گرفته است

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×