اسلاید شو

حضور فرش قیطران در دموتکس آلمان قطعی شد

فرش قیطران
 
 فرش قیطران حضور خود در نمایشگاه دموتکس هانوفر آلمان در سال 2016 را نیز قطعی کرد. این شرکت به دنبال حضور موفقیت آمیز خود در دوره های قبلی نمایشگاه دموتکس آلمان به عنوان بزرگترین رویداد فرش و کفپوش جهان در سال 2016 نیز با آخرین نوآوری ها و  کلکسیون های خود به استقبال خریداران و تجار بین المللی می رود.
مجله نساجی کهن حضور مجدد فرش قیطران در نمایشگاه هانوفر را تبریک گفته و برای تمامی شرکت های ایرانی حاضر در این رویداد آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.
 
علاقمندان می توانند از غرفه این شرکت در سالن 3  / B43 بازدید نمایند
 
حضور فرش قیطران در دموتکس آلمان 2016
 
درباره فرش قيطران :
گروه صنعتی گلبافت طلایی: با سابقه 15سال تولید و صادرات فرش ماشینی و تولید فرش ماشینی 700 شانه دستباف گونه با ظرفیت سالانه 500000 متر مربع و اشتغال زایی مستقیـم 150 نفر پرسنل تولیـدی و اداری در حال فعالیت بوده و از ابتـدای سال1390 در اهداف خود تاسیس مجموعه تولید نخ تا فرش را قـرار داده است، که به این منظـور اقدام به احداث کارخانه فرش قیطران به مساحت 55000 متر مربع واقع در شهرک صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی نموده است. فرش قيطران اولين فرش 1000 شانه در جهان را تولید نموده است.
 
گروه صنعتی گلبافت طلایی: در سال 1390 اقـدام به خرید ماشیـن بافندگی فـرش 1000 شانه واندویـل نمــوده و از ابتدای سال 1392 با هدف تولید محصولات متنـوع و به روز و بالاترین کیفیت مطابق با نیازهای مشتریان شروع به تولید نموده است. محصولات جدید گروه صنعتی گلبافت طلایی با نام تجاری فرش قیطــران در سطـح کشور و بین الملل عرضه خواهد گردید.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت شرکت فرش قیطران مراجعه نمائید.
 
 

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا