راهاندازی خط کشتیرانی مستقیم ایران و عمان از ۲۵ اردیبهشت ۹۴
با امضای تفاهمنامه سهجانبه همکاریهای کشتیرانی بین ایران وعمان با مشارکت بخش خصوصی خط کشتیرانی مستقیم بین بندر شهید رجایی و بندر صحار عمان راهاندازی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رییس هیات مدیره شرکت بخش خصوصی امضا کننده این تفاهمنامه با اشاره به گشایشی که با توافق سوئیس در فضای بینالمللی ایجاد شده است، از استقبال مقامات عمان برای همکاری با ایران در بخش کشتیرانی و راه اندازی خط کشتیرانی بین دو کشور خبر داد.
عبدالحسین خدری گفت: در این ارتباط تفاهمنامه سه جانبه همکاریهای کشتیرانی بین اتاق بازرگانی ایران، اتاق عمان و شرکت جهان دریا امضا شد که براساس آن یک خط کشتیرانی بین بندرشهیدرجایی و بندرصحارعمان راهاندازی خواهد شد.
وی با اشاره به آغاز به کار این خط از ۲۵ اردیبشهت ماه جاری اضافه کرد: کشتیهای این خط منظم هر ۱۵ روز یکبار بین بندر شهید رجایی و بندر صحار عمان و بالعکس تردد میکنند و صاحبان کالا میتوانند طبق برنامه زمانبندی، از خدمات این خط استفاده کنند.
وی گفت: در صورت استقبال صاحبان کالا و برای پاسخ به نیاز صادرات کشور، این خط به صورت هفتگی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
رییس هیأت مدیره شرکت خدری جهان دریا اضافه کرد: از آنجا که خط کشتیرانی ایران – عمان با هدف حمل محصولات کشاورزی و کالاهای صادراتی فسادپذیر کشور راهاندازی شده است، در این خط از کشتیهای مجهز به کانتینرهای یخچالی استفاده میشود.
خدری درباره تعداد کشتیهای کانتینری فعال در این خط نیز افزود: در ابتدا از دو فروند کشتی کانتینری با ظرفیت ۲۰۰ TEU کانتینر در این خط استفاده خواهد شد؛ اما با جذب بار و سرعت گرفتن صادرات کالاهای کشور به عمان، از کشتیهایی با ظرفیت بالاتر استفاده خواهیم کرد.
وی در مجموع تعداد کشتیهای فعال درخط ایران – عمان را سه فروند شامل دو کشتی کانتینری و یک فروند کشتی فله بر متعلق به این شرکت اعلام کرد و گفت: این کشتیهای کانتینری از محل وجوه ادارهشده سازمان بنادر و دریانوردی در داخل کشور ساخته شده است و راهاندازی این خط نیز مرهون حمایتهای این سازمان از بخش خصوصی و همچنین اعتماد دیگر نهادهای کشور به این بخش است.