اخبار فرش ماشینی

رشد تولید و صادرات صنایع نساجی در سال ۸۸

مشاور معاون امورصنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن خبر داد: رشد تولید و صادرات صنایع نساجی در سال ۸۸
سهم ارزش افزوده نساجی از کل صنعت را ۴ درصد و تعرفه های مرتبط با صنعت نساجی را ۹۵۲ تعرفه برشمرد که ۱۸ درصد از کل صنعت را شامل می‌شود/ از ۶۷۰۰ واحد استمهال بدهی شده ، ۶۱۱ مورد به صنایع نساجی مربوط است.

ایلنا: مشاور معاون امورصنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن از رشد تولید وصادرات حوزه نساجی در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایلنا، گلنار نصرالهی افزود: در مقایسه شاخص صادرات صنعت نساجی در سال ۸۸ نسبت به سال ۸۷ شاهد رشد صادات هستیم به طوری‌که میزان صادرات بدون احتساب فرش دستباف در سال ۸۷ بالغ بر ۷۵۶ میلیون دلار بوده که در سال ۸۸ ، به بیش از ۹۰۰ میلیون دلار رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در میزان واردات مواد اولیه و مواد حد واسط که در صنایع نساجی استفاده می‌شود حدود ۱۰ درصد از نظر وزنی افزایش داشته‌ایم که نشان دهنده افزایش تولید دراین حوزه است.
نصرالهی، همچنین از آغاز تولید پارچه چادر مشکی در یک سال آینده خبر داد و افزود: واحد حجاب شهرکرد قراردادی را با بانک صنعت و معدن جهت تولید ۱۰میلیون متر طولی پارچه چادر مشکی منعقد کرده است.
وی اضافه کرد: اقدامات مقدماتی ساختمان‌سازی و انتخاب ماشین‌آلات انجام شده و پس از گشایش اعتبار یکسال بعد تولید این میزان پارچه آغاز می‌شود.

نصرالهی فرسودگی و قدیمی بودن ماشین آلات، واردات حدود ۳۰میلیون متر پارچه چادر مشکی همراه مسافر، کیفیت پایین تولید داخل و عدم رقابت‌پذیری قیمت تمام شده تولید داخل با مشابه خارجی را از جمله مشکلات تولیدکنندگان برشمرد و افزود: در حال حاضر میزان تولید این نوع پارچه در داخل حدود ۲ تا ۳میلیون متر است و واحدهای فعال از جمله حجاب شهرکرد، گلپایگان و کرمانشاه به دلیل مشکلات موجود به تولید پارچه رنگی روی آورده‌اند.
مشاور معاون امورصنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن در بخش دیگری از صحبت‌های خود تعداد واحدهای نساجی دارای پروانه بهره‌برداری را ۹ هزارو ۳۹۳ واحد دانست که ۱۵ درصد کل صنعت کشور است.
نصرالهی با بیان اینکه از ۶۷۰۰ واحد استمهال بدهی شده ، ۶۱۱ مورد به صنایع نساجی مربوط است یاد آور شد: اشتغال مستقیم ایجاد شده از این صنعت ۲۸۰ هزار نفر و سرمایه گذاری این صنعت ۴۱ هزار میلیارد ریال است که به ترتیب ۱۸ و ۷ درصد نسبت به کل صنعت بر آورد می‌شود.
گلنار نصرالهی همچنین سهم ارزش افزوده نساجی از کل صنعت را ۴ درصد و تعرفه های مرتبط با صنعت نساجی را ۹۵۲ تعرفه برشمرد که ۱۸ درصد از کل صنعت را شامل می‌شود.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×