اخبار فرش ماشینی

هایپرهای فرش ضرر زیادی به فروشندگان فرش ماشینی و موکت زدند

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان فرش ماشینی و موکت تهران در گفت‌وگویی با مجله نساجی کهن تأکید کرد:

با وجود فعالیت قانونی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ادامه‌ی روند فعلی نابرابری میان هایپرمارکت‌ها و واحدهای صنفی خرد، موجب ریزش شدید در بدنه‌ی صنف و افزایش فشار بر تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان داخلی شده است.

او با انتقاد از ساختار بروکراتیک موجود گفت:

«وقتی هایپرها تا ساعت دو بامداد مجاز به فعالیت هستند، طبیعی است که واحدهای صنفی نیز باید از همین حق برخوردار باشند. اگر آن‌ها می‌توانند از تسهیلات بانکی و خرید دین استفاده کنند، اعضای ما هم باید امکان بهره‌مندی از این خدمات را داشته باشند.»

این فعال صنفی با اشاره به سابقه‌ی اعتماد سنتی میان فروشنده و مشتری در واحدهای محلی، تصریح کرد:

«بخش زیادی از اعضای صنف ما هنوز با مردم به صورت دفتری و اعتباری کار می‌کنند. اگر نظام بانکی حمایت مؤثرتری از این ساختار سنتی اما پُر‌اعتماد داشته باشد، می‌توانیم کالا را با قیمت بسیار مناسب‌تر از فروشگاه‌های زنجیره‌ای به دست مصرف‌کننده برسانیم.»

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

به گفته‌ی او، هزینه‌ی تبلیغات و برندینگ در فروشگاه‌های بزرگ چند برابر هزینه‌های اصناف خرد است و همین مسئله باعث افزایش قیمت تمام‌شده‌ی کالا در هایپرها می‌شود؛ در حالی‌که اصناف محلی، با وجود فشار هزینه‌ها، همچنان سعی دارند قیمت‌ها را متعادل نگه دارند.

او در پایان با بیان این‌که «ریشه‌ی رکود در بی‌عدالتی سیاستی است، نه در کم‌کاری اصناف»، از مسئولان دولتی و شبکه بانکی کشور خواست تعامل منصفانه‌تری با اتحادیه‌ها و فعالان صنعتی برقرار کنند.

به باور او، برقراری عدالت در امکانات و مجوزها می‌تواند صنف فرش و موکت را از رکود فعلی خارج کند و زمینه‌ی رونق در بازار داخلی را فراهم آورد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا