اخبار نساجی

سهم ۳۰درصدی صنعت‌ومعدن از تسهیلات بانک‌ها/۷۰ هزار میلیارد تومان به سمت تولید رفت

 

در سال ۹۲ میزان تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی و موسسات اعتباری غیر بانکی به بخش صنعت و معدن به رقم ۷۰۶ هزار میلیارد ریال بالغ گردید که نسبت به سال قبل ۱۴.۰ درصد افزایش نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در سال ۱۳۹۲، میزان تسهیلات پرداختی توسط شبکه بانکی و موسسات اعتباری غیر بانکی  به بخش صنعت و معدن به رقم ۷۰۶.۶۰ هزار میلیارد ریال بالغ گردید که نسبت به سال قبل ۱۴.۰ درصد افزایش نشان می دهد. براین اساس سهم بخش صنعت و معدن از کل تسهیلات پرداختی در سال مزبور ۲۹.۹ درصد بود.

بانک صنعت و معدن به عنوان تنها بانک تخصصی در بخش صنعت و معدن در سال ۱۳۹۲ مبلغ ۱۸.۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات به این بخش پرداخت نموده که نسبت به سال قبل ۱۱.۳درصد افزایش نشان می دهد.

براساس گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۳۹۲ در مجموع ۲.۸ هزار فقره پروانه بهره برداری صنعتی جدید با سرمایه گذاری ۸۱.۰ هزار میلیارد ریال صادر شد. عملکرد مزبور نسبت به سال قبل به ترتیب ۱۳.۷ درصد کاهش و ۲۸.۸ درصد افزایش نشان می دهد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

فرصت های شغلی ایجاد شده براساس پروانه های بهره برداری جدید صادره ۵۰.۶ هزار نفر می باشد که نسبت به عملکرد سال قبل ۷.۶ درصد کاهش نشان می  دهد. شایان ذکر است عملکرد پروانه های بهره برداری صنعتی جدید صادر شده در سال ۱۳۹۱ نسبت به سال قبل از آن به لحاظ تعداد، ۳۱.۹ درصد از نظر اشتغال و سرمایه گذاری به ترتیب ۳۱.۳ و ۳۰.۹ درصد کاهش داشت. در سال مورد گزارش ، سرانه سرمایه گذاری هر واحد صنعتی براساس پروانه های بهره برداری صادره در کل کشور ۲۹.۱ میلیارد ریال بود.

مطابق گزارش  بانک مرکزی در خلاصه تحولات اقتصادی کشور سال ۱۳۹۲ تعداد جوازهای تأسیس واحدهای جدید صنعتی و توسعه واحدهای موجود، صادر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ۱۹.۳ هزار فقره بود که نسبت به سال قبل ۲۴.۲ درصد افزایش داشت. سرمایه گذاری مورد نیاز برای احداث واحدهای مذکور و همچنین فرصت های شغلی قابل انتظار نیز نسبت به سال قبل به ترتیب ۹۳.۷ و ۳۷.۷ درصد افزایش داشت. در سال مورد گزارش ، در

بخش معدن تعداد ۸۲۲ فقره گواهی کشف با پیش بینی ذخیره ای به میزان ۱۹۹۱.۳ میلیون  تن مواد معدنی صادر گردید. امار مزبور در مقایسه با سال قبل به ترتیب ۴.۶ و ۳۴.۸ درصد افزایش نشان می دهد.
در این سال به منظور بهره برداری با ذخیره قطعی ۴۲۷۷.۳ میلیون تن صادر شد. ظرفیت استخراج این معادن ۷۸.۷ میلیون تن براورد شده است. که نشان دهنده افزایش ۸۱.۵ درصدی ظرفیت استخراج نسبت به سال قبل می باشد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×