اخبار نساجی

شرکت آمریکایی در شهرکرد با زباله برق تولید می کند

تفاهم نامه همکاری برای سرمایه گذاری مشترک در ایجاد نیروگاه تولید انرژی برق از پسماندها و زباله های شهری با استفاده ازتکنولوژی بین استاندار چهارمحال و بختیاری و مدیرعامل یک شرکت آمریکایی امضاء شد .

مشاور برنامه ریزی و اموراجرائی استانداری چهارمحال و بختیاری روزچهارشنبه با اعلام این خبر درگفت و گو اختصاصی با ایرنا گفت: پس از بازدیدهای یک ماه اخیر مدیران شرکت آمریکایی ورداکوانرژی (world eco energy) تولیدکننده انرژی با تکنولوژی های جدید و نمایندگان این شرکت درکیش از استان چهارمحال وبختیاری، تفاهم نامه همکاری برای سرمایه گذاری مشترک در زمینه تولید انرژی های تجدیدپذیر بین مدیران این شرکت و استاندار چهارمحال وبختیاری امضاء شد.

ˈملک محمد قربان پورˈ اظهار داشت: براساس این تفاهم نامه تعهدات استانداری چهارمحال و بختیاری در زمینه تامین زمین با دسترسی به زیرساخت های لازم، پیگیری از وزارت نیرو برای خرید تضمینی برق تولیدی این شرکت و پیگیری تخصیص تسهیلات از منابع استانی و صندوق توسعه ملی در چارچوب قانون تشویق و حمایت از سرمایه گذاران خارجی برنامه پنجم است .

وی تامین تجهیزات وماشین آلات وانتقال آن به ایران و اجرای کامل پروژه، تضمین آورده ۵۰ درصدی سهم سرمایه گذار به ارزش یک میلیارد و ۱۷۵ میبلیون دلار، انتقال تکنولوژی به ایران و استفاده ۸۰درصدی از نیروی کار بومی واجرای پروژه دردوره زمانی مورد توافق را از تعهدات سرمایه گذار خارجی دانست .

قربان پور استفاده از ظرفیت های استان برای تولید انرژی را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و اظهارداشت: پروژه تولید برق از زباله درچهار فاز و به مدت ۲۴ تا ۳۶ ماه در استان اجرا و بهره برداری می شود .

وی ادامه داد: دراین پروژه از یکهزارو ۵۰۰ تن زباله روزانه حدود ۲۵۰مگاوات برق تولید می شود که این میزان حدود یک چهارم برق تولیدی نیروگاه سد کارون ۳ است .

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

قربان پور بیان داشت: درفازهای مختلف این پروژه با سوزاندن زباله ها و تولید Co2، جلبک ها تغذیه و به دنبال آن محصولات جانبی خوراک دام، پروتئین، امگا ۳ ،گاز متان و اتان و سوخت هواپیما تولید می شود.

وی ادامه داد: در جریان این پروژه حدود یک میلیون لیتر در روز آب فاضلاب استفاده می شود که حدود ۸۰ درصد آن تصفیه و به آب شرب تبدیل می شود .

قربان پور تصفیه کنندگی هوا را از دیگر مزایای اجرای این پروژه عنوان کرد وبیان داشت: این پروژه قابلیت تبدیل زباله های ۵۰ سال گذشته نیزبه سوخت را داراست .

مشاور برنامه ریزی واموراجرایی استانداری اعتبار لازم برای اجرای این پروژه را دومیلیارد و۳۵۰میلیون دلار اعتبارات ریالی و ارزی دانست و گفت: ۵۰درصد از این اعتبارات توسط سرمایه گذارداخلی و ۵۰درصد از طریق سرمایه گذارخارجی تامین می شود .

قربان پورافزود: با اجرای این پروژه حدود ۶۵۰ شغل مستقیم و دو هزار فرصت شغلی غیرمستقیم فراهم می شود.

وی درزمینه مراحل اجرای این پروژه بیان داشت: نمایندگان شرکت آمریکایی برای دریافت مجوزهای زمین وآب و ایجاد زیرساخت ها به اداره منابع طبیعی وشرکت آب منطقه ای استان معرفی شده اند.

قربان پور افزود: پیش بینی می شود عملیات اجرایی این پروژه در شش ماهه نخست امسال در یکی از شهرستان بروجن یا شهرکرد آغاز شود.

قربان پور ادامه داد: استانداری چهارمحال و بختیاری آمادگی کامل برای حمایت از شرکت های فعال در زمینه تکنولوژی های نوین را داراست واز سرمایه گذاران این بخش حمایت می کند .

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×