اخبار نساجی

ظرفیت تولید گندله به ۴۲.۵ میلیون تن افزایش می یابد

 

ظرفیت تولید گندله به 42.5 میلیون تن افزایش می یابد

تهران – وزیر صنعت، معدن و تجارت از افزایش ظرفیت تولید گندله کشور به ۴۲ میلیون و ۵۰۰ تن خبر داد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، ‘مهدی غضنفری’ روز یکشنبه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری سرمایه گذاری در تولید کنسانتره و گندله در صنعت فولاد کشور گفت: با تحقق این تفاهمنامه ها افزایش ظرفیت تولید گندله کشور به ۵/۴۲ میلیون تن محقق می شود و تامین خوراک حدود ۱۲ میلیون تن فولاد به روش احیای مستقیم انجام خواهد شد.

وی افزود: با احداث کارخانجات کنسانتره و گندله استان خراسان رضوی ۲۰ میلیون تن به تولید گندله سنگ آهن کشور افزوده خواهد شد.

وی میزان اعتبار مورد نیاز برای احداث این کارخانجات را دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و یادآور شد: این طرح ها شش هزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و برای ۲۶ هزار نفر اشتغالزایی غیرمستقیم به همراه خواهد داشت.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

غضنفری سرمایه گذاران این پروژه را سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) با تولید ۴/۲ میلیون تن کنسانتره و پنج میلیون تن گندله، شرکت فولاد مبارکه با تولید پنج میلیون تن کنسانتره و پنج میلیون تن گندله و مجتمع فولاد خراسان، شرکت سرمایه گذاری بانک ملی و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی هر کدام با تولید ۵/۲ میلیون تن کنسانتره و به همین میزان گندله ذکر کرد.

وی، زمان راه اندازی این کارخانجات را بین سال های ۹۳ و ۹۴ بیان کرد و ادامه داد: با توجه به فعالیت های اکتشافی صورت گرفته در ناحیه سنگان بالغ بر ۲/۱ میلیارد تن ذخایر زمین شناسی در این منطقه شناسایی شده است که بزرگترین پروژه ملی معدنی و صنایع معدنی در شرق کشور می باشد.

وی تصریح کرد: امسال سال تولید ملی است و یکی از قول های ما جذب سرمایه گذاری در بخش معدن و صنایع معدنی است و تفاهمنامه امروز رویدادی ماندگار در صنعت فولاد کشور به شمار می آید که امیدواریم به زودی آثار آن در کل کشور پدیدار شود.

وی افزود: ما بدنبال ایجاد زنجیره ارتباطی بین چهار حلقه در فولادسازی کشور یعنی اکتشاف، تولید گندله، فولادسازی و محصولات فولادی هستیم و در این زمینه از سرمایه گذاری بخش خصوصی استقبال می کنیم.

غضنفری بیان کرد: دسترسی به معدن و حلقه های نخستین از آرزوهای شرکت فولادی به شمار می رفت که هم اکنون این امکان فراهم شده است و از سوی دیگر نیز فعالان بخش معدن می توانند در تولید فولاد وارد شوند و ما نیز از حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در این بخش ها استقبال می کنیم.

وی گفت: ظرفیت فولادسازی کشور حدود ۲۰ میلیون تن است که ما همواره نگران تامین خوراک اولیه آن بودیم که با این تفاهمنامه ۱۲ میلیون تن تامین خوراک برای این واحدها صورت می گیرد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×