اخبار نساجی

مطالبات پیمانکاران در بودجه ۹۳ پیش‌بینی نشده است‌

 

مطالبات پیمانکاران در بودجه 93 پیش‌بینی نشده است‌

    عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در بودجه ۹۳ ردیف اعتبارات برای مطالبات پیمانکاران پیش‌بینی نشده است.
به گزارش فارس، احسن علوی در هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: بخشی از محرومیت‌های استان به ناهماهنگی‌هایی بر‌می‌گردد که صلاح نمی‌دانم به آنها اشاره کنم.
وی تصریح کرد: اعتبارات عمرانی مصوب سال ۹۲ کشور بیش از ۵۶ هزار میلیارد تومان است که تاکنون بالغ بر۶ هزار میلیارد آن تخصیص داده شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال مالی حدود ۱۰ تا ۱۱ هزار میلیارد آن تخصیص پیدا کند.

وی میزان اعتبارات عمرانی سال ۹۳ را ۳۷ هزار میلیارد تومان خواند و بیان داشت: اعتبارات عمرانی ۳۳.۳ درصد نسبت به سال ۹۲ در لایحه بودجه کاهش پیدا کرده است.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکلات عدیده‌ای در لایحه بودجه ۹۳ وجود دارد به ویژه در خصوص استان کردستان که معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور قرار شده برای جبران کم و کاستی‌ها به استان سفری داشته باشند.

علوی با بیان اینکه پیش‌بینی منابع درآمد فروش نفت و مالیات می‌تواند منجر به جبران کسری بودجه شود، اعلام کرد: در سال ۹۱ حدود ۱۳ درصد از درآمدهای مالیاتی محقق نشد و در ۸ ماهه امسال هم حدود ۲۵ درصد از پیش‌بینی درآمد مالیاتی تحقق پیدا نکرده است.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

وی ادامه داد: بدون شک برای سال ۹۳ نیز میزان پیش‌بینی‌هایی که برای درآمدهای مالیاتی شده شاید تحقق پیدا نکند.

وی اختصاص اعتبار به پروژه‌هایی که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند در لایحه بودجه سال ۹۳ را منطقی ندانست و اذعان کرد: این مورد در لایحه بودجه باید تجدید نظر شود، چراکه بر اساس این مورد اگر در استانی پروژه‌‌ای با پیشرفت ۸۰ درصد نباشد اعتباری دیگر به این استان اختصاص نمی‌یابد.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باید توسعه منطقه‌ای و توازن و عدالت تخصصی رعایت شود.

علوی عنوان کرد: ۲۲.۵ درصد از منابع بودجه عمومی سال ۹۳ استانی و ۷۷.۵ درصد نیز منابع ملی است که در زمینه مصارف ۹۵ درصد اعتبارات ملی و ۵ درصد استانی است.

وی اضافه کرد: درآمدهای استانی بسیار بیشتر از مصارف استانی است، لذا بخشی از درآمدهای استان به خزانه وارد و به سایر استان‌های کشور اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: بدون احتساب پروژه‌های عمرانی فقط ۲۲ درصد از درآمدهای استانی به استان‌ها باز می‌گردد.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: براساس بررسی‌های انجام شده کردستان بیست و دومین استان از لحاظ رتبه‌بندی درآمد و هفدهمین استان بر اساس مصارف استانی است.

علوی خاطرنشان کرد: استان تهران نیمی از درآمد استانی کل کشور به عبارتی یعنی ۲۳ هزار میلیارد تومان از ۴۶ هزار میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است.

وی عنوان کرد: بیشتر درآمدهای استان‌ها به استان‌های برخوردار اختصاص پیدا می‌کند که باید در این راستا چاره‌اندیشی صورت گیرد.

وی یادآور شد: اگر درآمدهای استان به خزانه واریز و سپس برای استان‌های دیگر هزینه شود جفای بزرگی به استانی هم چون کردستان است.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: متاسفانه در بودجه ۹۳ ردیف اعتبارات برای مطالبات پیمانکاران پیش‌بینی نشده است.

علوی میزان مطالبات پیمانکاران در سطح کشور را ۱۰ هزار میلیارد تومان ذکر کرد و اظهار داشت: بخشی از اعتبارات عمرانی برای مطالبات پیمانکاران هزینه می‌شود.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×