اخبار نساجی

معرفی فرصت های سرمایه گذاری ایران برای هند

 

معرفی فرصت های سرمایه گذاری ایران برای هند


با طرح پروژه ۸ میلیارد دلاری از سوی رییس اتاق تهران در حیدرآباد مطرح شد
معرفی فرصت های سرمایه گذاری ایران برای هند
مذاکرات دو طرف موفقیت آمیز بوده است

در اولین نشست هیات تجاری تهران در ایالت حیدرآباد هند بر توسعه روابط تجاری دو طرف تاکید و برخی از فرصت های سرمایه گذاری از طرف رییس هیات تجاری تهران به طرف هندی مطرح شد. به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی تهران، هیات تجاری تهران پس از ورود به شهر حیدرآباد صبح روز دوشنبه در ادامه نشست خود با هیات هندی به مذاکرات B2B (Bussines too Bussiness) ادامه دادند.

در ابتدای این نشست که با حضور یحیی آل اسحاق رییس هیات تجاری اتاق تهران، حسن نوریان سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در ایالت حیدرآباد هند، محمدرضا بختیاری معاون امور بین الملل اتاق تهران، رفیق احمد رییس فدراسیون صادرکنندگان هند، مدیرعامل یوکو بانک و دیگر اعضای هیات تجاری ایران وهند برگزار شد دو طرف بر تسریع هر چه زودتر مشکلات تجاری ایران و هند تاکید کردند.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

یحیی آل اسحاق رییس هیات تجاری اتاق تهران در این نشست با اشاره به روابط ایران و هند به زمینه های مشترک فرهنگی دو کشور پرداخت و تصریح کرد: دو کشور ایران و هند علاوه بر اینکه دو تمدن بزرگ همسایه بودند همواره به عنوان دو دوست از همدیگر حمایت کرده اند.

آل اسحاق با بیان اینکه هدف از برگزاری این جلسات تحکیم دوستی و افزایش تبادلات تجاری با گسترش و تسریع روابط دو جانبه است، تاکید کرد: سطح دوستی ها بین ایران و هند بسیار بالاست و امید است این وضعیت به سطح بالاتری برسد.

به اعتقاد آل اسحاق هیچ یک از دو طرف احساس نمی کنند که با همدیگر در حال مذاکره هستند و این در حالی است که دو طرف نسبت به همدیگر احساس دوری نیز نمی کنند.

وی سپس با اشاره به برنامه های قبلی تجاری ایران در دهلی نو تصریح کرد: رابطه با حیدرآباد به عنوان یکی از مناطق اقتصادی باید تقویت و رشد یابد.

آل اسحاق پس از تشریح مقدمات مربوط به روابط تجاری دو کشور به صنایع مربوط به دارویی در حیدر آباد نیز اشاره کرد و افزود: هدف از دو طرف برای تشکیل این جلسات سرمایه گذاری های بلندمدت است.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع صنایع پتروشیمی، صنایع وابسته به نفت در امور تجارت نیز اشاره مختصری داشت و از ظرفیت ها و پتانسیل های جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از فرصت های مناسب و مطلوب برای تجار هندی یاد کرد.

آل اسحاق در ادامه به نوسانات اقتصادی دو کشور نیز اشاره مختصری کرد و گفت: در ایران در شرایط فعلی یک پروژه ۸ میلیارد دلاری برای راه آهن جمهوری اسلامی ایران است که می تواند برای تجار و سرمایه گذاران فرصت بسیار مناسب و بی سابقه ای برای سرمایه گذاری باشد. اگر چه پروژه افغانستان نیز می تواند پروژه بسیار مطلوبی برای دو طرف نیز باشد.

وی سپس به همکاری های مطلوب دو طرف در حوزه برق و انرژی نیز اشاره و تصریح کرد: کشور هندوستان با جمعیت ۱.۲ میلیارد نفری می تواند از حوزه های مختلف سرمایه گذاری در ایران به نحو مطلوبی بهره ببرد و استفاده کند.

رییس اتاق تهران با بیان اینکه ایران آمادگی آن را دارد همکاری های خوبی با طرف های تجاری هر کشوری به خصوص هند انجام دهد، گفت: حوزه های تجارت و سرمایه گذاری از فرصت های است که دو طرف می توانند به خوبی از آن استفاده کنند.

آل اسحاق در ادامه تاکید کرد: برای رسیدن به اهداف مقدماتی رفع برخی مقررات و موانع لازم است که مهمترین آنها روابط بانکی و ومقررات اداری و بروکراسی ها است.

آل اسحاق به وضعیت جاده ها و مسیر راه ها اشاره و تصریح کرد: طرف هندی می تواند از ظرفیت های حمل و نقل در ایران به خوبی استفاده کند.

وی به مشکلات ایران در حوزه کشتی رانی و بانکی نیز اشاره گذرایی کرد و افزود: طی این مذاکرات، هیات دو طرف در حال بررسی و ارزیابی برای تسهیل و گشایش مشکلات در دو حوزه مورد نظر است که البته بخشی از آن حل شده و بخش دیگر آن تا پایان سفر حل خواهد شد.

پیش از این نیز حسن نوریان سرکنسول ایران در حیدرآباد در صحبت هایش با اشاره به روابط عمیق و تاریخی دو کشور بر ریشه مشترک دو زبان فارسی و هندی تاکید کرده بود.

نوریان در ادامه به تبادلات تجاری ایران و هند و بهبود اوضاع نیز تاکید و تصریح کرد: حیدرآباد از مناطقی است که می توان به عنوان یکی از مراکز تجاری مهم در هند از آن نام برد.

سرکنسول ایران در حیدرآباد هند با اشاره به اینکه ایران جزو نخستین کشورها در راه اندازی کنسولی بوده تصریح کرد: طی یک سال گذشته کنسولی همواره هماهنگی ها را برای بهبود و تسریع امور تجاری به نحو مطلوبی به انجام رسانده است.

وی در پایان با اشاره به تاریخچه هند و پاکستان و شرایط موجود تصریح کرد: ایران و هند می توانند از فرصت های ایجاد شده به نحو مطلوبی بهره ببرند و البته با توجه به ظرفیت های سرمایه گذاری در ایران می توان به پیشبرد و توسعه تبادات تجاری بسیار خوش بین بود.
محمدرضا بختیاری معاون امور بین الملل اتاق تهران نیز صحبت هایی درباره رابطه ایران و هند و تبادلات تجاری و ظرفیت های موجود در دو کشور انجام داد.

رفیق احمد، رییس فیو و آپاجی؛ رییس شورای صادرات داروی به همراه تعدادی از مسئولان یوکو بانک از دیگر افراد مسئول بودند که در این نشست درباره سیستم پرداخت روپیه با ایران و بخش های دارویی این کشور به بحث پرداختند.

البته از دیگر مسائل مورد بحث در این مراسم گفت و گوهای تجاری دو جانبه با حضور ۱۵۰ واردکننده و توضیحات مقامات برخی از بانک های هند مانند بانک بخش های صادرات و واردات بود. در ادامه این مراسم هر یک از هیات تجاری دو طرف درباره تبادلات تجاری بین دو کشور به مذاکره پرداختند که به نظر اعضای تجاری دو طرف توافقات خوبی حاصل شده است.

حسن نوریان سرکنسول سفارت ایران در حیدرآباد نیز در حاشیه این نشست، درباره جلسات برگزار شده B2B افزود: دیروز میزبان هیات تجاری تهران بودیم که البته این ملاقات در مرکز اقتصادی ۸۵ میلیون نفری حیدرآباد روی داد و به نظر می رسد با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در حیدر آباد در بخش دارویی شاهد افزایش همکاری ها باشیم.

وی در ادامه به توانمندی های هندوستان در زمینه آی.تی و فناوری های جدید اشاره و تصریح کرد: تولید و نیازمندهای نرم افزار یکی از حوزه هایی است که می تواند نیازهای اینجا را پوشش دهد.

وی در پایان از اینکه ایران می تواند بعضی از نیازمندی های حوزه غذایی، سنگ آهن و معادن در هند را برطرف کند، ابراز امیدواری کرد و از توسعه سطح روابط تجاری دو طرف خبر داد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×