اخبار فرش ماشینی

پنجاه درصد پوشاک کشور بدون برند و نشان همدان تولید می‌شود

حمیدرضا فرسایی‌وحید با اشاره به این‌که ۵۰ درصد پوشاک تولیدی کشور در استان همدان تولید می‌شود، اظهار کرد: آیا وقت آن نرسیده است که برند و نشان تجاری مختص استان همدان ایجاد شود؟

رئیس اتاق اصناف همدان در جمع خبرنگاران، با تأکید بر این‌که بهبود فضای کسب و کار یکی از رسالت‌های اصلی اتاق اصناف است، ادامه داد: اتاق اصناف فقط وظیفه صدور پروانه کسب ندارد بلکه با آموزش می‌تواند باعث ارتقاء فضای کسب و کار شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت توریسم و گردشگری در استان، خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم توریسم را در استان توسعه دهیم اصناف هم از این موضوع توسعه می‌یابد.

فرسایی‌وحید گفت: صنعت توریسم برای اصناف بسیار اهمیت دارد، چون می‌تواند علاوه بر معرفی ظرفیت‌های بالقوه‌ای هم‌چون تله‌کابین گنجنامه اثرات مثبتی بر اصناف و رونق کسب و کار شود.

وی با بیان این‌که اتاق اصناف برای احیای کاروانسراهای همدان آمادگی کامل دارد، افزود: در استان همدان متأسفانه برنامه مدونی برای کاروانسراها وجود ندارد و میراث فرهنگی به‌عنوان متولی این امر نمی‌تواند در کار اجرایی ورود پیدا کرده و برنامه مدونی هم در این زمینه ندارد.

رئیس اتاق اصناف همدان ادامه داد: با احیای کاروانسراها می‌توان اصنافی که مرتبط هستند در یک کاروانسرا تجمیع کرد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

فرسایی با تأکید بر نقش بخش خصوصی در احیای بسیاری از صنوف در همدان خاطرنشان کرد: در بحث چرم همدان نیز اگر بخش خصوصی و اتحادیه ورود پیدا نمی‌کرد صنعت چرم همدان از میان می‌رفت به‌طوریکه با برگزاری نمایشگاه تخصصی چرم باعث معرفی چرم همدان به کشور شد.

۵۰ درصد پوشاک کشور در همدان تولید می‌شود

وی با اشاره به این‌که ۵۰ درصد پوشاک تولیدی کشور در استان همدان تولید می‌شود، اظهار کرد: آیا وقت آن نرسیده است که برند و نشان تجاری مختص استان همدان ایجاد شود؟

رئیس اتاق اصناف همدان گفت: کیف و کفش زنانه چرم در همدان تولید می‌شود اما متأسفانه به تهران ارسال شده و مجدداً با هزینه ۲ برابری به فروشگاه‌های استان بازمی‌گردد.

رئیس اتاق اصناف همدان از شناسایی واحدهای صنفی خبر داد و افزود: طرح آمارگیری و شناسایی واحدهای صنفی در همدان به مدت یک ماه آغاز شده به‌طوری‌که در رینگ اول و دوم شهر آمارگیری صورت گرفته و ۱۱ هزار واحد صنفی شناسایی شده است که از این تعداد ۴۰۰۰ واحد بدون پروانه کسب هستند.

فرسایی‌وحید تصریح کرد: اتاق اصناف همدان به‌دنبال شناسایی کامل از واحدهای صنفی است و تصمیم دارد هر سال این طرح را اجرایی کند.

وی در خصوص بازار حلبی‌سازهای همدان گفت: این صنوف جزو صنوف آلاینده هستند که براساس قانون صنوف آلاینده باید در محدوده شهر استقرار یابند که البته این موضوع از وظایف شهرداری‌هاست اما با این حال اصناف آمادگی جابجایی این مجموعه را دارد.

وی از اجرای طرح فروش فوق‌العاده در همدان خبر داد و گفت: فروش فوق‌العاده برای ۶۰ واحد صنفی به‌زودی اجرا می‌شود.

رئیس اتاق اصناف همدان در ادامه از برگزاری سمینار ساخت نشان تجاری و مدیریت مجتمع‌های تجاری در همدان خبر داد و گفت: این سمینار با همکاری دهکده تفریحی و توریستی تله‌کابین گنجامه همدان سه‌شنبه ۱۱ خرداد برگزار می‌شود.

فرسایی‌وحید با بیان این‌که سمینار ساخت نشان تجاری و مدیریت مجتمع‌های تجاری برای نخستین‌بار در خصوص نشان تجاری و نشان برتر مطرح شده است، افزود: این سمینار با هدف راهنمایی واحدهای صنفی استان همدان به سمت تخصصی‌تر شدن برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه سمینار ساخت نشان تجاری و مدیریت مجتمع‌های تجاری از صبح فردا در سایت تله کابین گنجنامه آغاز می‌شود و تا ساعت ۵ بعدازظهر ادامه دارد، اظهار کرد: در کنار این سمینار کارگاه آموزشی برای بهره بردن واحدهای صنفی از بحث‌های تجاری شدن برگزار می‌شود.

رئیس اتاق اصناف همدان خاطرنشان کرد: این سمینار در دو بخش ساخت نشان تجاری و مدیریت نشان‌های تجارری برگزار و در خلال آن همه مراحل برندسازی آموزش داده می‌شود.

رئیس اتاق اصناف همدان یادآور شد: هدف اصلی این سمینار این است که فعالان اقتصادی بتوانند برند خود را ایجاد، توسعه و مدیریت کنند، چون در همدان هیچ‌ برندی وجود ندارد که به استان‌های دیگر توسعه یافته باشد.

وی یادآور شد: این سمینار به‌دنبال احصای افراد نخبه و هدایت آنها به سمتی است که نشان تجاری تخصصی و فنی خود را معرفی کنند.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×