پیامک باران نمایندگان از درون مجلس بوده یا بیرون؟
از پیش از انتخابات رئیس موقت مجلس نهم تا پس از آن، نمایندگانی نسبت به اختلالی که در سیستم الکترونیکی مجلس ایجاد شده است، تذکراتی دادند.
تذکر مهدی سنایی نماینده نهاوند از جنسی دیگر بود. او نسبت به پیامک باران کردن نمایندگان تذکر داد و گفت: در طول یکی دو هفته اخیر، پیامکهای بسیار زیادی برای نمایندگان ارسال می شد که به بمب باران کردن نمایندگان بی شباهت نبود. این اقدام کار کودکانهای بود که مصداق تشویش اذهان عمومی بود. این پیامکها یکی دو تا هم نبود و بار عمدهای را بر تلفنهای نمایندگان ایجاد میکرد.
وی از رئیس سنی مجلس نهم خواست تا هیاتی برای بررسی این موضوع تعیین و مشخص شود که منشا این پیامکها در درون مجلس بوده یا بیرون و اگر بیرون از مجلس بوده، منشا آن تعیین شود. چون اینگونه فشارآوردن بر نمایندگان که جعل گفتوگوها و تشویش اذهان عمومی بوده، ضربهای بر مجلس شورای اسلامی است.
به گفته سنایی، باید راه این موضوع بسته شود تا از این پس که حوادث متعددی در مجلس رخ می دهد و رای گیریهای متعددی انجام خواهد شد، تکرار نشود. چرا که اگر مجلس با این رویکردهای ناروا برخورد نکند، پس از این در بیرون از مجلس هم نمیتوانیم نظارت کنیم و جلوی این رویه انحرافی را بگیریم.
علیرضا مرندی به عنوان رئیس سنی مجلس در پاسخ به وی گفت: من تذکر شما را وارد میدانم. البته بنده یک مدیر یکبار مصرف هستم ولی میگویم که این کارها با حیثیت مجلس و نامزدها در تعارض است. از آقای لاریجانی که تا ساعتی دیگر به این صندلی بر میگردند، میخواهم تا تدبیری بیاندیشند.
ایرج ندیمی نماینده لاهیجان هم در تذکر دیگری خطاب به مرندی، با بیان اینکه «شما یکبار رئیس هستید نه یکبار مصرف»، ادامه داد: این شکسته نفسی بیش از حد است!
وی در واکنش به اینکه مرندی به کرات از کارکنان مجلس خواسته است تا در میان صندلیهای نمایندگان تردد نکرده و با نمایندگان گفتوگو نکنند، اظهار داشت: نمایندگان به بلوغ سنی رسیدهاند و اینگونه نیست که تحت تاثیر این نوع القائات قرار بگیرند. این اظهارات اگر به صراحه نیست ولی به کنایه نوعی زیر سوال بردن نمایندگان از نظر بلوغ سنی است. ای کاش دیروز برای سیستمهای الکترونیک مجلس تدبیر میشد تا امروز این مسائل پیش نمیآمد.
مرندی از اینکه در سخنانش مطلبی را بیان کرده که چنین شبههای را در ذهن نمایندگان ایجاد کرده است، پوزش طلبید.