اخبار نساجی

دو میلیارد دلار کالا از ایران به عراق صادر شد

 

دو میلیارد دلار کالا از ایران به عراق صادر شد

شهرکرد – مسوول امور تجاری عراق در سازمان توسعه تجارت ایران از صادرات دو میلیارد دلاری کالا از ایران به کشورعراق در چهار ماهه نخست امسال خبر داد.

به گزارش ایرنا، مجید قربانی فراز روز چهارشنبه در نشست با بازرگانان و صادرکنندگان چهارمحال وبختیاری افزود: سال گذشته نزدیک به شش میلیارد دلار کالا از جمهوری اسلامی ایران به کشور عراق صادر شد.

به گفته وی،از این میزان صادرات یک میلیارد و 200 میلیون دلار موادصنعتی، کشاورزی ، لوازم خانگی و لوازم یدکی خودرو و صنعتی بود.

وی افزود : همچنین در این مدت یک میلیارد و 60 میلیون دلار خدمات فنی و مهندسی به عراق صادر شد.

قربانی فراز گفت: افزایش این میزان صادرات درحالی است که درسال 83میزان صادرات کالا به عراق حدود 394میلیون دلار بوده است .

وی افزود : کشور عراق حدود 30میلیون نفر جمعیت دارد که از این میزان 25میلیون نفر در مناطق عرب نشین و پنج میلیون نفر در مناطق کردنشین سکونت دارند و عراق از بازارهای مهم صادرات کالاهای ایرانی است.

مسوول امور تجاری عراق در سازمان توسعه تجارت ایران گفت : راهکارهای توسعه تجاری استان های مرزی کشور با عراق ، به عنوان نخستین شریک تجاری ایران هم اکنون تهیه شده است.

وی اضافه کرد: این برنامه و راهکارهای در استان های آذربایجان غربی، کردستان، ایلام، کرمانشاه و خوزستان اجرایی می شود.

به گفته وی،ایران هم اکنون بیش از یک هزار و 500 کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و صادرات کالا از ایران به عراق از پنج نقطه مرزی صورت می گیرد که نقطه مرزی پرویزخان در کرمانشاه بیشترین سهم صادراتی را به خود اختصاص داده است.

در این جلسه راهکارهای توسعه تجارت چهارمحال وبختیاری با کشور عراق مورد بررسی قرار گرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا