اخبار نساجی

راف اسکری تکستیل با حضور در SYSDEF 2025 به صنعت دفاعی آفریقا قدرت می‌بخشد

شرکت ترکیه‌ای Raff Askeri Tekstil، با سابقه‌ای سه‌نسلی در تولید یونیفرم‌های نظامی، در نمایشگاه سیستم‌های دفاعی و امنیتی شرق آفریقا (SYSDEF 2025) که از ۸ تا ۱۰ مه در واگادوگو، پایتخت بورکینافاسو برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.Haberler

این شرکت که نزدیک به ۲۴ سال است به کشورهای آفریقایی لباس‌ها و تجهیزات نظامی صادر می‌کند، در این نمایشگاه محصولات متنوعی از جمله یونیفرم‌های نظامی، تجهیزات حفاظتی، لباس‌های تاکتیکی، پوشاک آتش‌نشانی و تولیدات ویژه برای نیروهای امنیتی را به نمایش خواهد گذاشت.

ارای یوکسلوغلو، رئیس هیئت‌مدیره Raff، با تأکید بر اهمیت این نمایشگاه به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای دفاعی در غرب آفریقا، اظهار داشت: «این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای تقویت همکاری‌های استراتژیک در منطقه است. ما با ارائه راه‌حل‌های متناسب با نیازهای عملیاتی نیروهای امنیتی منطقه، به تقویت جایگاه صنعت دفاعی ترکیه در سطح جهانی کمک می‌کنیم.»

شرکت Raff Askeri Tekstil با حضور در SYSDEF 2025، به‌دنبال گسترش همکاری‌های خود در بازارهای آفریقایی و ارائه راه‌حل‌های نوآورانه و با کیفیت بالا برای نیازهای دفاعی منطقه است.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×