صنعت نساجي گسترده ترين خانواده صنعتي کشور است

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن
مدير عامل صندوق توسعه صادرات صنايع نساجي و پوشاک ايران گفت:نساجي و صنايع وابسته آن گسترده ترين خانواده هاي صنعتي کشور محسوب مي شوند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني و خبري نمايشگاههاي ايران ؛ سيد تقي گرجي نيا با بيان اين مطلب گفت : عده اي معتقدند صنعت نساجي از بين رفته است ولي من خلاف اين را مدعيم و براي اثبات آن همت لازم است که در جوانان و صنعتگران کشور موجود است .
وي با اشاره به اينکه در دو سال اول دهه ?? صادرات نساجي ما بيش تر از نفت بود تصريح کرد : بايد تمام توليد کنندگان و صادرکنندگان کشور از مسير هم انديشي حرکت کنند تا با برگزاري نشست هاي کارشناسي و کاربردي به بازارهاي هدف داخلي و جهاني نزديک تر شويم .
گرجي نيا اتخاذ تصميم براي مقابله با رکود آتي بازار را مهم دانست و تصريح کرد : طبعاً طرح هدفمندي يارانه ها يعني حذف انرژي ارزان قيمت از سبد هزينه هاي توليد که در پيش گرفتن استراتژي همسو با طرح مي تواند از التهاب مضاعف بر پيکره صنعت پيشگيري کند.
عضو کنفدراسيون صادرات کشور توجه به نظرات صادرکنندگان برتر صنايع نساجي و پوشاک کشور را بصورت جامع توسط مسولان ضروري خواند و افزود : اگر چه ممکن است در صنايع نساجي و پوشاک تشکلهاي متعدد با کارکردهاي موازي داشته باشيم وليکن تدبير دستگاههاي ذيربط درتشکيل نظام مهندسي نساجي کشور براي استفاده مطلوب از سرمايه هاي فکري خبرگان بايد تسريع شود .
مدير عامل صندوق توسعه صادرات صنايع نساجي و پوشاک کشور گفت : اين صندوق در نظر دارد با طرح تحقيقاتي علل رکود توليد و نحوه تغييرات سهم بندي صنعت نساجي در تقابل با ساير صنايع از صادرات غير نفتي و دلايل آن و همچنين راهکار افزايش سهم صادراتي محصولات نساجي را در غالب اتاق فکر مورد بررسي قرار دهد گرجي نيا به توافقات و فعاليتهاي زير ساختي صندوق توسعه صادرات صنايع نساجي و پوشاک ايران در خارج کشور اشاره و عنوان کرد : اعزام هياتهاي تجاري ، راه اندازي مرکز دائمي تجاري ايرانيان در ترکمنستان وتاجيکستان و عقد قرار داد با بخش خصوصي کشور ترکيه براي احياي برخي واحدهاي کارخانه اي با هدف گسترش روابط تجاري ايران و حضور قوي در بازارهاي هدف صادراتي از عمده فعاليتهاي اين مجموعه مي باشد .
وي بازارشناسي مبتني بر ضروريات اقليمي و فرهنگ شناسي ملل را از نکات استراتژي در صادرات محصولات نساجي دانست و خاطر نشان کرد : فعاليتهاي فردي در بازار هدف با صعوبت بدست مي آيد و ما در مجموعه صندوق توسعه صادرات با محوريت تجميع توانمندي ها و با در نظر گرفتن تصميمات استراتژي وبهره گيري از مساعدت دستگاههاي دولتي خدمات توسعه اي براي صادرات را مهيا مي کنيم .
عضو کنفدراسيون صادرات کشور با تاکيد بر فضاي همدلي واحدهاي توليدي گفت : برخي با ايجاد التهاب و روحيه يآس به دنبال فرصت سازي براي توسعه واردات محصولات نساجي هستند . وي در پايان خاطر نشان کرد : بايد پيشکسوتان صنعت نساجي به عنوان تصميم سازان مورد استقبال قرار بگيرند .