اخبار نساجی

صنعت پوشاك هند دست به دامان تویوتا شد

 

صنعت پوشاك هند دست به دامان تویوتا شد

تولیدكنندگان پوشاك و محصولات نساجی در هند برای مقابله با كاهش تقاضای خرید در بازارهای اروپایی مجبور شده‌اند سیستم تولید ناب را كه مبدع آن شركت خودروسازی تویوتای ژاپن است بكار بگیرند.

اروپا كه یكی از خریداران اصلی پوشاك و محصولات نساجی هند است طی چند ماه گذشته سفارشهای خرید خود را به كارخانه‌های هندی كاهش داده است. دلیل این اتفاق كم شدن نوآوری و خلاقیت در فرایند تولید در كارخانه‌های پوشاك هند اعلام شده است.

در همین حال كارشناسان صنعتی اعلام كرده‌اند كه صنایع پوشاك هند برای مقابله با وضعیت به وجود آمده به سمت بكارگیری سیستم تولید ناب تویوتا رفته‌اند. سیستمی كه در آن با استفاده از خلاقیت و نوآوری بهره‌وری كار افزایش می‌یابد.

تولید ناب در واقع شیوه تولیدی است که ضمن به کارگیری فواید تولید انبوه و تولید دستی با هدف کاهش ضایعات و حذف هر فعالیت بدون ارزش افروده شکل گرفته است. بر این مبنا تکنیک ناب با کمک مجموعه ابزارهای خود می‌تواند نقش بنیادی در اصلاح و بهبود فرایندها داشته باشد.

صادرات پوشاك هند به اتحادیه اروپا در ماههای آوریل وی امسال با كاهش 48 درصدی به 670 میلیون دلار رسید. اتحادیه اروپای سهمی 49 درصدی در صادرات پوشاك هند دارد.

به گزارش شینهوا، تی شرت از جمله اقلام اساسی صادرات هند به كشورهای اروپایی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا