اخبار نساجی

آل اسحاق: بورس ارز طرح پخته و كاملی نبود

 

آل اسحاق: بورس ارز طرح پخته و كاملی نبود

در حالی كه رییس اتاق ایران از خروج راه اندازی بورس ارز از دستور كار خبر داد، رئیس اتاق تهران نیز این طرح را خام دانسته و معتقد است كه باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

یحیی آل اسحاق ـ رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران، با اشاره به نشست چند روز پیش با حضور نماینده وزارت اقتصاد و دارایی در رابطه با بررسی موضوع راه اندازی بورس ارز، خاطرنشان كرد: در اتاق تهران به محض مطرح شدن راه اندازی بورس ارز، هیات نمایندگان جلسه‌ای را با حضور نماینده‌ای از سوی وزارت اقتصاد ودارایی برگزار كرد.

وی ادامه داد:‌ در این جلسه موضوع بورس ارز به طور كامل مورد بحث قرار گرفت و نمایندگان اتاق ایران انتقادها و نقطه نظرات خود را پیرامون این موضوع مطرح كردند و در اصل كامل و شفاف نبودن آن مورد نقد وبررسی قرار گرفت.

آل اسحاق با تاكید بر این‌كه این طرح پخته و كامل نبود، گفت:‌ جزئیات راه اندازی بورس ارز باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

در جلسه شورای گفت‌وگو با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولت از اجرای طرح مكملی صحبت شده بود كه براساس آن مشكل محدود شدن عرضه ارز از سوی بانك مركزی از بین می رود.

براساس این طرح، نیازهای ارزی اولویت‌های هشت‌گانه كالا (اولویت‌های سوم تا دهم) كه پیش از این متوقف شده بود، قرار است برطرف شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا