اخبار نساجی

اعطاي تسهيلات ريالي از صندوق توسعه ملي به توليدكنندگان

اعطاي تسهيلات ريالي از صندوق توسعه ملي به توليدكنندگان قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت از تلاش براي فعال‌سازي اعطاي تسهيلات ريالي از صندوق توسعه ملي به توليدكنندگان خبر داد.

به گزارش ايسنا، مسعود موحدي در نشست تامين مالي وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سهم توليدكنندگان از تسهيلات بانكي كافي نبوده و ابزارهاي تامين مالي هم توقع لازم را ندارند.

وي افزود: هزينه تامين منابع مالي براي توليدكنندگان بسيار بالا بوده و بانك‌هاي توسعه‌اي و تخصصي هم در زمينه حمايت از توليد ضعيف عمل مي‌كنند.

موحدي با اشاره به اين‌كه براساس قانون بودجه 1391 فعال سازي اعطاي تسهيلات ريالي از صندوق توسعه ملي به توليدكنندگان در دستور كار قرار گرفته، عنوان كرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت امور اقتصاد و دارايي كارگروه مشتركي براي حل مشكلات تامين منابع مالي توليدكنندگان تشكيل داده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا