اخبار فرش ماشینی

نمایشگاه چهاردهم، چیزی شبیه به یک مهمانی بسیار خوب

مصاحبه و نگارش: حانیه ابوالحسنی – مجله نساجی کهن

مدیر عامل شرکت فرش جردن در خصوص تجربه حضور در چهاردهمین نمایشگاه فرش ماشینی تهران در گفت و گو با «مجله نساجی و فرش ماشینی کهن» گفت: هرچند تلاش سیاستگذاران و مجری‌ها مشهود و قابل تقدیراست، اما نمایشگاه چهاردهم بیشتر شبیه به یک مهمانی بسیار خوب و دید و بازدید صمیمی بود تا یک نمایشگاه تجاری!

مهدی نوروز پور تصریح کرد: ساعت بازدید و تقویم زمانی؛ دو مشکل اساسی نمایشگاه چهاردهم بود. چراکه زمان بازدید نمایشگاه از ۸ صبح تا ۳ بعداز ظهر بود؛ و این امر عرصه حضور بازدید کنندگان را تنگ می‌کرد و درست در زمان اوج بازدید کنندگان مجبور به تعطیلی بودیم.

وی با اشاره به نمایشگاه سال پیش افزود: این نمایشگاه برج هشت برگزار شد که همزمانی آن با بازار فروش فرش ماشینی (سه ماهه آخرسال) سبب ایجاد رغبت به خرید و حتی ثبت سفارش شد. اما تاریخ برگزاری نمایشگاه چهاردهم و همزمانی آن با ماه صفر و اربعین تمایل به خرید را کمرنگ می‌کرد.

مدیرعامل شرکت فرش جردن ابراز داشت: امتیاز بندی ایجاد شده در اعطای غرفه‌‌ها یک موضوع مورد شکایت در میان شرکت‌های فرش حاضر در نمایشگاه بود، چرا که طبق رسم معمول هر شرکت جای ثابت خود را در نمایشگاه دارد تا زمانی که خودش نخواهد یا نیاید، با این همه این امتیاز بندی را امری هوشمندانه و درست میدانم.

وی تصریح کرد: از جمله معیارهای شاخص امسال که شماره سالن و ابعاد غرفه را مشخص میکرد مواردی چون؛ میزان صادرات، تعداد پرسنل شرکت، سابقه حضور در نمایشگاه‌های دموتکس و تخصصی فرش ایران بود.

نوروز پور افزود: هرچند تقویم زمانی نمایشگاه چهاردهم از بازدهی آن می‌‌کاست اما به یقین شرکت کردن ما در نمایشگاه از عدم شرکت در آن بهتر بود چرا که امتیاز حضور در نمایشگاه جهت رتبه بندی سالهای بعد یک عامل مهم و تعیین کننده برای حضورمان در نمایشگاه چهاردهم تلقی میشد.

وی با بیان تجربه حضور در سیزده دوره نمایشگاه بین المللی فرش ابراز داشت: معمولا در تمامی نمایشگاه‌ها مشتری‌های خارجی دعوت می‌شوند اما در ایران به‌سبب تحریم‌ها این امکان وجود ندارد تا جایی که بازدید کننده ای مجبور به دریافت پاسپورت یکبار مصرف از سفارت ترکیه شده بود تا مشکلی برای پاسپورت و آمریکا رفتنش ایجاد نشود.

مدیر عامل شرکت فرش جردن با تاکید بر این موضوع که، توقع چندانی از بازدهی صادراتی نمایشگاه بین المللی فرش وجود ندارد تصریح کرد: حضور مشتریان خارجی در نمایشگاه چهاردهم بسیار کم بود و غالب آن هم از کشورهایی نظیر: افغانستان و پاکستان بودند که سطح توقعشان خرید فرش بسیار خوب و تعداد زیاد نیست.

نوروز پور در نهایت اهمیت تبلیغات هوشمندانه را یادآورشد و گفت: متاسفانه تبلیغات زیاد در ورودی سالن‌های هشت و نه ،که از بهترین سالن‌هاست، سبب کور شدن فضای دید سایرین و خفه شدن فضای نمایشگاه شده بود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

ثبت نام زود هنگام نمایشگاه دموتکس آسیا

نمایشگاه DOMOTEX asia/CHINAFLOOR در سال آینده از تاریخ ۲۶ تا ۲۸ می ۲۰۲۵، بار دیگر…

12 ساعت ago

استانداردهای نساجی در شرکت‌های ایرانی

متأسفانه آگاهی پایین در مورد استانداردهای نساجی در بسیاری از شرکت‌های ایرانی، به‌ویژه در بخش‌های…

14 ساعت ago

رونمایی از محصولات جدید شرکت ساتین و توسعه صادرات در صنعت چاپ لیبل (ویدیو)

شرکت ساتین، پیشرو در ارائه فناوری‌های نوین در صنعت چاپ و بسته‌بندی، از حدود ۸…

1 روز ago

چالش‌های ویزا در نمایشگاه های صنعت نساجی

چرا با وجود عدم صدور ویزا از سوی کشورهای اروپایی، نمایشگاه‌ها باید در این قاره…

1 روز ago

راهنمای انتخاب پارچه مناسب برای هر فصل

مقدمه: انتخاب پارچه مناسب برای هر فصل یکی از کلیدهای موفقیت در صنعت نساجی و…

1 روز ago

گزارش نشست مطبوعاتی نمایشگاه ایتما آسیا

در حاشیه نشست مطبوعاتی نمایشگاه ایتما اسیا آقای الکس زوکی در مورد بحث مهم تولید…

1 روز ago