این صفحه با آخرین اخبار نمایشگاه فرش ماشینی تهران ۱۴۰۱ به روز رسانی می شود…

نمایشگاه فرش ماشینی | ۱۴۰۱

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی کف پوش‌ها، موکت، فرش ماشینی و صنایع وابسته تهران

تاریخ برگزاری نمایشگاه فرش ماشینی

۱۲ تا ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۱

تاریخ شمسی: ۱۲ تا ۱۵ شهریور ماه ۱۴۰۱

تاریخ میلادی : Sep 3-6, 2022

۴ روز نمایشگاه

زمان بازدید ۸ صبح الی ۱۵ عصر

محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

برگزار کننده: شرکت توسعه اوراسیا نوید

صادرات ۳۰۰ میلیون دلاری فرش ماشینی

.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت از ظرفیت صادراتی صنعت فرش ماشینی بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار طی امسال خبر داد.

آقای محمد مهدی برادران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه صنعت و معدن خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی گفت: صنعت فرش ماشینی ایران در سال‌های اخیر با افزایش تعداد واحدهای این صنعت که به حدود ۱۲۰۰ رسیده است بیانگر پیشرفت و توسعه این صنعت در کشور است.

آقای برادران افزود:در سال گذشته مجموع صادرات فرش ماشینی ۲۵۰ میلیون دلار بود که درصدد افزایش این رقم هستیم و پیش‌بینی ما این است که امسال این عدد به بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار افزایش پیدا کند.

 

وی با اشاره به ظرفیت تولید فرش ماشینی در کشور ادامه داد:با توجه به ظرفیت تولید در مجموعه فرش ماشینی ایران برای صادرات افق های یک میلیارد دلاری در برنامه ای چهار ساله برای این صنعت در نظر گرفته شده که آن را محقق می کنیم.

گالری عکس:

آیا نمایشگاه فرش ماشینی به برگزارکنندگان خود وفادار می ماند؟

نمایشگاه فرش ماشینی تهران به لحاظ جذابیت های زیادی که برای اهالی صنعت نساجی دارد و تقریبا پیشرو ترین و قدرتمند ترین بخش صنعت نساجی ایران در حال حاضر است محلی است که توجه بسیاری از افراد حقیقی و حقوقی را برای داشتن سهمی در آن به خود معطوف کرده و بسیاری علاقمند هستند حالا که یک پروژه نمایشگاهی در قدرتمند ترین بخش صنعت نساجی ایجاد شده در عرصه مدیریتی و سیاستگذاری آن شراکت داشته باشند و از منافع مادی و معنوی آن بهره مند شوند.

یکی از سازمانهایی که خود را مستحق سکانداری این رویداد می داند اتاق بازرگانی کاشان است که در سال های گذشته به طرق مختلف و با اهرمهای متفاوت سعی در انتقال این نمایشگاه از تهران به کاشان

 داشت و حتی در برهه ای مجوز برگزاری از شرکت اوراسیا نوید گرفته شد و به مجری نمایشگاه نساجی تهران یعنی ایرانتکس واگذار گردید. 

اما امسال مجددا اوراسیا نوید نمایشگاه را باز پس گرفته و با کسب مجوز از سازمان توسعه تجارت ایران اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کاشان را به عنوان سیاست گذار و مشاور در کنار خود دارد.

اما باید دید این همکاری مشترک چقدر عمر خواهد داشت و با توجه به عزم جدی تولید کنندگان و مسیولین دولتی کاشان مبنی بر انتقال قطعی این رویداد به کاشان در سال های آینده آیا شرکت اوزاسیا نوید در سالهای آینده هم می تواند جزو برگزارکنندگان این رویداد باشد یا اتفاق دیگری خواهد افتاد؟ 

جابه جایی مرزهای برگزاری نمایشگاه توسط مجری نمایشگاه فرش ماشینی

مجری نمایشگاه فرش ماشینی و موکت تهران شرکت اوراسیا نوید در سال های گذشته به حق تلاش های بی نظیری را در ایده پردازی سازماندهی و برگزاری این رویداد انجام داده است و نمایشگاه موجود هر چند به اعتقاد برخی زاییده پتانسیل های بالای صنعت فرش ماشینی ایران و خلا نمایشگاهی در کشور بوده و شاید هر مجری دیگری بتواند آنرا مدیریت کند اما به هیچ وجه نمی توان سرمایه گذاری های فکری مالی و معنوی شرکت اوراسیا نوید را در این ۱۴ سال نادیده گرفت.

با همه تلاش های انجام شده اما برگزار کنندگان در مواردی تصمیمات و روش هایی را به کار گرفته اند که به نوعی می توان از آن به عنوان جابه جا کردن مرزهای برگزاری نمایشگاه نه تنها در ایران بلکه در جهان یاد کرد. 

.

الزام به واریز ۱۰۰ درصد هزینه قبل از دیدن جانمایی سالن!

.

اولین مورد را می توان الزام به واریز ۱۰۰ درصد هزینه متراژ غرفه قبل از انتخاب محل غرفه نمایشگاهی است! چطور می توان یک شرکت غرفه گذار را مجبور کرد قبل از دیدن جانمایی سالن ها و انتخاب محل ۱۰۰ درصد پول را واریز کند؟ 

.

نمایشگاهی با عنوان بین المللی و وب سایتی کاملا وطنی و فارسی!

.

نکته ای که سالهاست در مجله کهن آنرا به صورت مستقیم و غیر مستقیم نوشتیم و حتی چندین بار با برگزارکنندگان مطرح کردیم این است که چطور می توان نمایشگاهی با عنوان بین المللی برگزار کرد و در تبلیغات از حضور دهها کشور خارجی به عنوان بازدیدکننده حرف زد اما سایت رسمی برگزار کننده نمایشگاه حتی یک  کلمه انگلیسی هم نداشته باشد؟

.

اغلب بازدیدکنندگان خارجی نیاز به خدمات ویزا اطلاعات توریستی اطلاعات مربوط به سایت نمایشگاهی و … دارند که باید همه آنها در سایت حداقل به زبان انگلیسی موجود باشد. همچنین باید محصولات ارایه شده توسط هر غرفه گذار و … نیز در سایت برای راحتی بازدید کنندگان خارجی و حتی داخلی وجود داشته باشد که در وب سایت این رویداد در زمان نگارش این مطلب یعنی در فاصله زمانی ۱۰ روز مانده به نمایشگاه هیچ کدام از این اطلاعات نه به زبان انگلیسی بلکه به زبان فارسی هم روی سایت موجود نیست!!

.

به اشتراک گذاری جانمایی سالن ها و لیست غرفه گزاران ممنوع!

.

نکته جاب دیگر اصرار به عدم اشتراک گذاری لیست غرفه گذاران و نقشه سالن ها با اهالی صنعت فرش ماشینی و بازدیدگنندگان و … است. به عنوان مجله نساجی کهن و جهت تهیه این گزارش و پربارترکردن ان با مجری این نمایشگاه تماسی داشتیم و جویای لیست غرفه گذاران و جانمایی سالن ها شدیم. با نهایت تعجب پاسخ مجری به درخواست ما اینگونه بود که این اطلاعات فقط در کانال تلگرام غرفه گذاران قابل دسترس است و هر کس دیگری که می خواهد در این مورد اطلاعات داشته باشد در زمان برگزاری به نمایشگاه بیاید و همه چیز را ببیند! (لازم به ذکر است پلان های موجود در سایت متعلق به سال های ۹۷ و ۹۸ می باشد)

.

حقیقتا به عنوان نویسنده این متن با ۱۰ سال سابقه برگزاری نمایشگاه احساس می کنم مرزهای برگزاری نمایشگاه در جهان در حال جابه جایی است!!!

نامه فراخوان به مشارکت در نمایشگاه چهاردهم

 

محمد جواد طوقانی – فرش اولیای تبریز: 

.

متاسفانه نمایشگاه فرش ماشینی تهران در بخش صادرات توجیه و حرفی برای گفتن ندارد. معمولا فقط تعداد انگشت شماری از کشور های همسایه مثل عراق و افغانستان برای بازدید می آیند و بازدید کننده از کشور های اروپایی ، آمریکایی و آسیایی شرقی عملا وجود ندارد و علیرغم وعده های هرساله برگزار کنندگان مبنی بر دعوت از هیات های تجاری اتفاقی نمی افتد و صرفت نمایشگاه در حد یک دورهمی بسیار پرهزینه برای شرکت ها به إتمام میرسد.

 

به هرحال شرایط تحریم ها و وجود کشور رقیبی مثل ترکیه کار را در زمینه صادرات بسیار سخت کرده است.

 

هزینه های یک غرفه ۱۰۰ متری در نمایشگاه فرش ماشینی تهران چقدر است؟

حتما از خود پرسیده اید یا برایتان سوال شده که یک شرکت فرش ماشینی برای حضور در نمایشگاه فرش ماشینی تهران چقدر هزینه می کند؟

.

برای پاسخ به این سوال با یکی از شرکت های غرفه ساز معتبر در نمایشگاه فرش ماشینی تهران امسال تماس گرفتیم و شرایط و قیمت ها را جویا شدیم. 

طبق اعلام برگزار کننده هزینه هر متر مربع غرفه بدون غرفه سازی حدود ۳۲۰ هزار تومان به علاوه مالیات بر ارزش افزوده است که حدود ۳۵۰ هزار تومان بر متر مربع می شود. 

.

هزینه غرفه سازی اما بخش بزرگی از هزینه های نمایشگاه است که از متری ۲ میلیون تا ۳.۵ میلیون برای غرفه های آنچنانی نمایشگاه متغیر است. قطعا به این هزینه ها باید هزینه های پرسنل تبلیغات محیطی رادیویی  هزینه های بروشور کاتالوگ هدایای تبلیغاتی دعوتنامه حمل و نقل پذیرایی و البته هزینه های اقامت و هتل برای شرکت های خارج از تهران را هم اضافه کرد.

.

در کل می توان به طور تخمینی هزینه های یک غرفه ۱۰۰ متری را بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان دانست.

.

مهندس صابر – شرکت فرش آراد:

.

شرکت فرش آراد یکبار دیگر حضوری پررنگ در نمایشگاه فرش ماشینی و موکت تهران خواهد داشت. این شرکت در سالن ۱۰ و ۱۱ غرفه شماره ۲۴ میزبان همه اهالی خوش ذوق فرش ماشینی ایران خواهد بود. 

محصولات تولیدی شرکت آراد فرش، فرشهایی ۱۵۰۰ شانه با تراکم ۴۵۰۰ با استفاده از بهترین جنس نخ فرش اکرلیک کم پرز و در دو سبک کلاسیک و وینتیج است.

.

در سبک کلاسیک فرشها با طرحهای متنوع در انواع نقشه های، افشان، تبریز، اصفهان و خشتی که تمامی نقشه ها اختصاصی اراد فرش هستند در قالب ۸ رنگ و رنگ بندی بسیار ارام و دلنواز تولید میشوند و در سبک مدرن وینتیج فرشها در دو دسته رنگ بندی با رنگ بندی هایی با کنتراست بالا و دسته دوم با رنگ بندی لایت و هارمونی میباشد.

.

 

حجت موسوی زاده - چاپ صنعتی پردیس:

حجت موسوی زاده - چاپ صنعتی پردیس:

نمایشگاه فرش ماشینی تهران همواره محلی برای همفکری و تعامل اهالی صنعت فرش ماشینی بوده است. شرکت چاپ صنعتی پردیس به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه چاپ انواع لیبل های فرش ماشینی با کیفیت صادراتی به دلایل تغییرات درون سازمانی در این نمایشگاه غرفه گذار نخواهد بود اما قطعا به عنوان بازدید کننده در نمایشگاه حضور خواهیم داشت. بسیاری از شرکت های مطرح حاضر در این رویداد از مشتریان پر و پا قرص محصولات ما هستند که دیدارهای فشرده ای با آنها خواهیم داشت. . متاسفانه در سالهای اخیر نمایشگاه رو به افول رفته و امیدوارم برگزار کنندگان با حمایت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کاشان بتوانند مجددا این نمایشگاه را احیا کنند تا از حالت یک مهمانی پر زرق و برق خارج شود و به نمایشگاهی با بهره وری بالا و البته تاثیر گذار بدل شود.

پوستر نمایشگاه فرش ماشینی تهران
محمد سبطینی - طراحی بینا

محمد سبطینی - شرکت طراحی فرش بینا

نمایشگاه ها همواره از اساسی ترین بخش های هر صنعت در بخش توزیع فروش و بازاریابی و البته نوآوری و خلاقیت هستند. برای صنعتی مانند فرش ماشینی که وابستگی شدیدی به طراحی و نقشه و خلاقیت و نوآوری دارد نمایشگاه های این چنینی یک ضرورت است. هرچند که متاسفانه در نمایشگاه های سالهای پیش رنگ و بویی از این نوآوری در طرح و نقشه نبود. به جرات می توانم اعلام کنم در نمایشگاه امسال هم طرح ها و نقشه های ناب و کاملا جدیدی که تا به حال رونمایی نشده باشد از تعداد انگشتان دست هم کمتر خواهد بود.
شرکت طراحی بینا با سه نسل تجربه در بازار طراحی فرش دستباف و ماشینی کشور با بسیاری از شرکت های حاضر در ایران و به ویژه کاشان ارتباط نزدیکی دارد و متاسفانه به دلیل عدم تمایل اکثریت شرکت ها به خرید طرح اختصاصی انتطار میرود طرح های تکراری زیادی را در غرفه های نمایشگاه شاهد باشیم.

فاصله زیادی تا نمایشگاه فرش ماشینی در عیار جهانی داریم

.

نگارش و مصاحبه : حانیه ابوالحسنی – تحریریه مجله نساجی کهن

.

رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه در خصوص چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی تهران در گفت و گو با «مجله نساجی و فرش ماشینی کهن» گفت: تعداد شرکت کنندگان امسال نسبت به سالهای گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است. با این همه فاصله ما تا رسیدن به سطح نمایشگاه‌های بین المللی سراسر دنیا کوتاه نیست.
محمود تولایی تصریح کرد: رسیدن به تراز بین المللی و فروش در سطح جهانی مهم ترین هدف ماست، لیکن در سالهای اخیر به سبب تحریم ها که ورود بازدید کنندگان خارجی را محدود کرده؛ بیشتر فروش نمایشگاه در سطح داخلی بوده است. و از طرفی معمولا صادرکنندگان برای بازاریابی به نمایشگاه‌های بیرونی می‌رفتند.
مجموعه این عوامل سبب شد، در سالهای گذشته عملکرد نمایشگاه از نظر بازدید کنندگان خارجی و بازدهی صادراتی آنگونه که باید، رضایت بخش نباشد. لیکن، درسال‌های اخیر توانستیم از طرق خاص فراخوان ‌هایی را به کشورهای همسایه شمالی، غربی و شرقی بدهیم.

ضعف در بعد خارجی نمایشگاه؛

دلیلی بر ورود کاشان در سیاست گذاری نمایشگاه

.

عضو شورای سیاستگذاری نمایشگاه فرش ماشینی تهران تصریح کرد: بعد خارجی نمایشگاه بین المللی فرش تهران در طی سال‌های گذشته رشدی نداشته و نتوانسته است به عنوان یک نمایشگاه در سطح بین المللی ظاهر شود. همین امر دلیلی بر حضور تشکل‌های وابسته و در راس آن اتاق بازرگانی کاشان در سیاستگذاری نمایشگاه بین الملل فرش تهران بوده‌است.

.

برادران با تاکید بر آنکه صنعت فرش ماشینی ایران پتانسیل مطرح شدن در سطح جهانی را دارد اذعان کرد: نمایشگاه محلی برای ظهور و بروز توانمندی‌هاست؛ لذا تلاش شورای سیاستگذاری برطرف کردن ضعف موجود در جذب مخاطبین خارجی و بعد بین المللی نمایشگاه است.

اسامی غرفه گذاران:

۱- آکسا ترکیه

۲- ابریشم ریس اسپادانا

۳- اطلس دیبا

۴- افشارزرینه

۵- الماس فاخر کویر کاشان

۶- الیاف ترمه صدف دلیجان

۷- آذین نقش زرباف

۸- آراد فرش کاشان

۹- آرایه راستین نگاره 

۱۰- آرتا نقش تاک

۱۱- آریا داده پردازان امرتات

۱۲- آریا نقش رجال

۱۳- آسان فرش تجار

۱۴- آناهید کاشان

۱۵- آوینا تجارت جم

۱۶- بازرگانی ابریشم پولاد کاشان

۱۷- بازرگانی رضوانی

۱۸- بازرگانی و تولیدی پارس

۱۹- بافندگی خاطره کاشان

۲۰- بهسنج سپاهان – بن موکت

۲۱- بوریا

۲۲- بوستان ترمه 

۲۳- پارس لجستیک صنعت

۲۴- پارس نقش کاشان 

۲۵- پدیده عمارت کاشان

۲۶ – پدیده فرش نویان

۲۷- پنجاه رنگ ابریشم مشهد

۲۸- تابلو فرش راستین

۲۹- تابلو فرش سرتاج

۳۰- تابلو فرش هیرمان 

۳۱- تاپ مت 

۳۲- تک رگال کاشان 

۳۳- تمدن فرش کاشان

۳۴- تندیس ماندگار

۳۵- فرش کاخ

۳۶- سپاس نور بیدگل

۳۷- مشهد هالی 

۳۸- قالی سلیمان 

۳۹- سپاهان موکت

۴۰- تیوان صنعت

۴۱- چرم لوکس

۴۲- حریر گل مشهد

۴۳- خاطره کویر کاشان

۴۴- داری کاشان

۴۵ – آتیه حکمت آبتین

۴۶- دنیای تجارت آپای پایتخت

۴۷- زرین دلان کاشان

۴۸- زمرد آذین مهرگان 

۴۹- ساتین

۵۰- تهران موکت 

۵۱- ستاره آسمان کویر کاشان

۵۲- ستاره فرشگاه وانیا

۵۳- سرای نوآوری 

۵۴- فرش سورنا

۵۵- سیمین الیاف 

۵۶- فرش شادلین

۵۷- شاهکار آریایی کاشان

۵۸- شاهکار درین کاشان

۵۹- بافندگی یکتا الماس کاشان

۶۰- بافته های مهستان 

۶۱- هنر آفرینان فرانام

۶۲- فرش عظیم زاده کاشان 

۶۳- فرش جهان آرا

۶۴- فرش مرینوس باقت 

۶۵- کرک یزد

۶۶- ماندگار پارس کاشان

۶۷- فرش آرشام 

۶۸- نساجی لیا پود

۶۹- یلدای کویر کاشان

۷۰ – ظریف مصور 

۷۱- فرش سامین 

۷۲- فرش اپال 

۷۳- فرش اصیل تبریز

۷۴- فرش الماس کویر 

۷۵- فرش اهورا

 

۷۶- فرش آتیه سبلان 

۷۷- فرش آهو

۷۸- فرش بهشتی

۷۹ – فرش بیدگلستان 

۸۰- فرش تندیس راوند

۸۱- فرش پردیس مشهد

۸۲- فرش جم

۸۳- فرش ۴۰ تیکه تک ستاره

۸۴- فرش درخشان آریا 

۸۵- فرش رجال

۸۶- فرش زاگرس کرمانشاه

۸۷- فرش زمرد مشهد

۸۸- فرش ژاله 

۸۹- فرش سروش پایتخت

۹۰- فرش شاد نقش کاشان

۹۱- فرش شاهرخ

۹۲- فرش شیان 

۹۳- فرش صاحبقران 

۹۴- فرش عاطفه کاشان

۹۵- فرش قیطران

۹۶- فرش قصر ایرانیان

۹۷- فرش قیطوس کاشان

۹۸- فرش لیلی

۹۹- فرش گنجینه هنر

۱۰۰- فرش ماه نشان کاشان

۱۰۱- فرش نقش کهن

۱۰۲- فرش مهر آریا

۱۰۳- آریا تدبیر

۱۰۴- کلینیک فرش دیاری

۱۰۵- کوروش کویر

۱۰۶- گروه صنعتی آریا

۱۰۷- گروه صنعتی پارسا

۱۰۸- گروه صنعتی شادرخ کویر

۱۰۹- گل نقش پارسیان

۱۱۰- گلایل 

۱۱۱- نگین رز سپاهان

۱۱۲- فرش آسایش

۱۱۳- مشهد اردهال 

۱۱۴- مهرگان بافت پاسارگاد

۱۱۵- پلیمری ارمغان

۱۱۶- موکت پردیس

۱۱۷- موکت فیروزه 

۱۱۸-موکت نگین مشهد

۱۱۹- نساجی امین کاشان

۱۲۰- نساجی خاطره مشکات

۱۲۱- نساجی گلریسان کاشان

۱۲۲- نسترن گل

۱۲۳- فرش محتشم

۱۲۴- نساجی مه ترنج

۱۲۵- دایماکو

 

۱۲۶- نقش نگار 

۱۲۷- فرشینه 

۱۲۸- نگین مشهد تابان

۱۲۹- فرش عقیق

 ۱۳۰- هما فرش 

۱۳۱- نوین صنعت

۱۳۲- هنرکده نیکزاد

۱۳۳- فرشان 

۱۳۴- ویژن

اگر در نمایشگاه چهاردهم غرفه گذار و یا بازدید کننده هستید می توانید گزارشات مطالب و تصاویر و ویدیوهای خود را برای قرار گرفتن در این صفحه برای ما ارسال کنید.

kavan chemie soren
technotex
sina tab kashan

نمایشگاه فقط کراوات زدن و لباس نو پوشیدن است؟

دکمه بازگشت به بالا
×