اخبار نساجی

صدور ۱۵ هزار جواز تاسیس صنعتی ، معدنی در سال ۹۱

 

صدور ۱۵ هزار جواز تاسیس صنعتی ، معدنی در سال ۹۱

وزیر صنعت ، معدن و تجارت از صدور ۱۵ هزار فقره جواز تاسیس در سال گذشته خبرداد و گفت : این میزان نسبت به یك سال پیش از آن رشد داشته است .

به گزارش روز جمعه ایرنا ، ‘مهدی غضنفری ‘ در حاشیه جلسه با معاونان و مدیران صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: درخواست های ثبت شده در سامانه بهین یاب بیانگر آن بوده كه با وجود تلاش تحریم كنندگان ، ایران همچنان مكان مناسبی برای سرمایه گذاری است .

وی توضیح داد: بیشترین جواز تاسیس صادره در سال گذشته با بیش از یك هزار و۶۰۰ فقره متعلق به استان آذربایجان شرقی بوده كه سرمایه گذاری این تعداد طرح افزون بر ۵.۶ میلیارد تومان بوده و اشتغالزایی آن حدود ۳۲ هزار نفر خواهد بود .

غضنفری با یادآوری اینكه استان كرمان با ۵۵۰ جواز تاسیس و مازندران با ۷۰۰ فقره جواز در رتبه های بعدی جذب سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن قرار گرفته اند ، گفت : درهر یك از این دو استان بیش از۵۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده و در صورت پایان این طرح بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغال دراین استان ها ایجاد خواهد شد.

براساس اعلام شبكه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران ، وزیر صنعت ، معدن و تجارت افزود: با توجه به قابلیت ها و ظرفیت های بالای كه كشور در حوزه های مختلف صنعتی و معدنی دارد ، تنوع زیادی در سرمایه گذاری این بخش وجود دارد .

وی ادامه داد: سال گذشته رشته ‘سایر محصولات كانی غیرفلزی ‘ با بیش از سه هزارو ۱۰۰ جواز تاسیس و حدود ۷هزارمیلیارد تومان سرمایه گذاری بیشترین جذابیت را در رشته های مختلف صنعتی و معدنی به خود اختصاص داد. پس از آن رشته ‘ ساخت مواد و محصولات شیمیایی’ با بالغ بر ۹۰۰ جواز تاسیس و ۷۵۰۰ میلیارد تومان در جایگاه دوم قرار گرفت .

غضنفری یادآورشد كه رشته ‘ ساخت فلزات اساسی ‘ با بیش از ۶۲۰ فقره جواز تاسیس صادره و ۱۱ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جزو جذاب ترین رشته هایی بود كه سال گذشته سرمایه گذاران را به خود جلب كرد.

وزیر صنعت ، معدن و تجارت تاكید كرد: اعداد و ارقام جوازهای تاسیس نشان می دهد كه تكمیل طرح ها دراین سه رشته می تواند حدود ۱۱۸ هزار فرصت شغلی ایجاد كند.

وی با بیان اینكه دشمنان انقلاب اسلامی در سال گذشته تلاش كردند تا با فشارهای مختلف مانع توسعه كشور به ویژه دربخش صنعت و معدن شوند ، افزود: از همین رو سخت گیری های جدی در تامین ماشین آلات كالاهای سرمایه ای قطعات واسطه ای و مواد اولیه به عمل آوردند اما با وجود این مساله آمار و ارقام نشان می دهد كه سال گذشته بیش از چهارهزار پروژه با سرمایه گذاری بیش از ۹ هزار میلیارد تومان و افزون بر ۷۰ هزار فرصت شغلی به بهره برداری رسیده و به چرخه تولید وارد شده است .

غضنفری ادامه داد : در این میان استان های تهران با ۳۴۲ ، خراسان رضوی با ۳۲۵ ومركزی با ۱۸۸ پروژه به بهره برداری رسیده دارای بیشترین طرح های تكمیل شده، هستند. این استان ها توانستند با جذب بیش از ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه و ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلی سهم قابل توجهی در به بهره برداری رسیدن پروژه ها و توسعه صنعتی كشور داشته باشند.

وی افزود: محصولات غذایی و آشامیدنی ها ، محصولات كانی غیرفلزی و ساخت فلزات اساسی سه رشته صنعتی بودند كه بیشترین پروژه ها در آن حوزه ها به بهره برداری رسید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا